FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un fost antrenor al Stelei îl înțeapă pe Reghe și spune că Marica are mari probleme: "Fotbalul nu e doar TRX! Este foarte în urmă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 ianuarie 2016 10:08

După revenirea lui Reghe la Steaua, au reapărut metodele dure de pregătire, precum celebrul TRX (n.r. un program bazat pe forța gravitațională, cu ajutorul căruia se efectuează majoritatea exercițiilor în suspensie).

Ilie Stan, fost antrenor la Steaua, a comentat metodele de pregătire ale lui Reghe și spune echipa are nevoie și de alte antrenamente.

"L-am văzut pe Reghecampf stresat, nervos. Cred că realizează și el cît e de dificil să închege echipa pînă la prima etapă. Fotbalul nu e doar să tragi de TRX, e mai complicat, trebuie să ai și omogenitate, relații de joc", a spus Ilie Stan la DigiSport.

"Dacă Marica nu a jucat în meciul cu Ujpest pentru că a trebuit să fie odihnit, nu înseamnă că este în urmă cu pregătirea. Înseamnă că este foarte în urmă cu pregătirea! Și mai sînt doar două săptămîni pînă cînd începe campionatul" Ilie Stan

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
mimishor_de_mimishor
mimishor_de_mimishor  •  29 Februarie 2016, 01:34

FCSB = Fantoma Clubului Steaua Bucuresti

cpurcarescu
cpurcarescu  •  30 Ianuarie 2016, 23:52
Postat de valiza.epo pe 30 Ianuarie 2016, 16:11

RegheBlatistul a dovedit ce stie la arabi si in Bulgaria. ***! Fara banii lui Becali dati echipei lui Deaconu-Bricheta e pielea... patriei.

Nu stiu cat de bun este Reghe ca antrenor, probabil trebuie sa mai demonstreze, dar cert este ca are un staff foarte competent si a avut rezultate peste tot, nu doar la Steaua. Daca analizezi mai bine, la arabi nu rezultatele au dus la demiterea lui, pentru ca daca era arbitrat corect in finala, era si astazi ingropat in dolari de seici. Principala problema a fost legata sotia lui si de comportamentul lui care nu se potriveau in lumea araba. Din Bulgaria A DEMISIONAT, dupa ce s-a inteles cu Gigi, moment in care Litex era pe locul 2 la egalitate cu Ludogoret. Nu mai pun la socoteala rezultatele bune pe care le-a avut la echipele din Romania (Steaua, Chiajna, Gloria Bistrita), chiar daca unele meciuri au generat scandaluri legate de eventuale blaturi. Asta poate fi un alt subiect. Dar unde este lipsa de rezultate de care vorbesti tu?

chronic
chronic  •  30 Ianuarie 2016, 18:56
Postat de vbga pe 30 Ianuarie 2016, 15:52

Ilie Stan e antrenor?

aia ma intrebam si eu..ajunge no nameul asta in antrenorat sa isi dea el cu parerea

Vezi toate comentariile (37)
Comentează