FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

Un fost antrenor al Stelei sare la gîtul Federaţiei: "Kovacs e în postura de martor mincinos"

Articol de GSP - Publicat joi, 06 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 06 noiembrie 2014 15:32

Meciul dintre ASA Tg. Mureş şi Steaua, scor 1-0, a fost unul cu cîntec, ţinînd cont că după primele 35 de minute Costel Gâlcă a fost obligat să facă toate schimbările din cauza accidentărilor.

Mihai Stoichiţă, fostul tehnician al Stelei, îi atacă pe oficialii FRF şi pe cei de la Comisia Centrala a arbitrilor pentru că n-au luat nici o decizie împotriva arbitrului Istvan Kovacs, cel care a condus partida de la Tg. Mureş.

"Tăcerea asta în privinţa lui Istvan Kovacs mi se pare cel puţin suspectă. A fost reţinut de la delegări şi atît. E o stare de incertitudine, de haos. Vorbim de vinovaţi şi de victime, dar nu vorbim de cel care a contribuit la această atmosferă.

Dacă ar fi avut o atitudine corectă de la început, poate nu se întîmpla nimic. El e în postura de martor mincinos. A fost martor la evenimente şi în raport a scris ce a vrut. El a scris ceva, toată lumea a văzut altceva. Eu ce să mai înţeleg?

Omul care a participat direct, a fost la 10 metri de fiecare fază, spune ceva, iar toată lumea a văzut altceva”, a spus Mihai Stoichiţă la Dolce Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
costeltudor
costeltudor  •  06 Noiembrie 2014, 21:04

Timp de 70 de ani au furat fotbalul romanesc [ma refer la steaua] ,iar acum spurcaciunile de stelisti de la GSp fac o trgedie nationala din greseala unui arbitru in defavoarea stelutei. Cind criminalul Lacatus nenorocea pe viata mai multi fotbalisti sau Gardos scotea din viata sportiva un alt fotbalist,aceiasi spurcati de la GSp considerau totul intimplator si numai destinul era de vina.RUSINE!!!

ipsilante
ipsilante  •  06 Noiembrie 2014, 18:12

AFARA din fotbal cu BORFASUL istvan covaci! Si N'doie si Muresan sint vinovati doar 50%. VINOVATUL INCA NEPEDEPSIT de o FRF CORUPTA si mai mafiota ca oricand, e bine, mersi. Va sta 2-3 saptamani pe bara, sa uite prostimea, dupa care va fi delegat din nou de catre COMISIA ESCROCILOR DIN ARBITRAJ! Burleanu e un papitoi politruc, o MASCOTA, care face jocuri murdare pentru CLIENTI. ASA a jucat la DISTRUGEREA adversarului, iar arbitrul a fost al 12-lea jucator criminal de pe teren! Un borfas-macelar! Cu decizii ferme, imediate, se evita MASACRUL! Jucatorii ASA erau informati ca Istvan, ungurul lor, E CU EI. De aici si MASACRUL! Afara cu BORFASUL din fotbal! FORZA STIINTA!

sexilian
sexilian  •  06 Noiembrie 2014, 17:15

asa e ma stoaia nu trebuie furata,doar putin ANDONE la putinari,neterminatilor nu va convine.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează