FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un fost antrenor campion în Liga 1 crede că situaţia din campionat o va afecta pe Steaua: "E de rău"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 27 noiembrie 2014 11:31

Steaua este pe primul loc în Liga 1, la cinci puncte de CFR Cluj, fiind singura candidată la titlul fără problemele. Dumitru Dumitriu, fost antrenor al Stelei, nu crede că situaţia din campionat e benefică steliştilor.

"Situaţia din Liga 1 nu este bună pentru Steaua. Nu au cu cine să se măsoare în România şi va avea dificultăţi cînd joacă în competiţiile europene, cînd întîlneşte adversari puternici.

E rău că nu are adversar. Campionatul trebuie cîştigat după dueluri cu rivale puternice, nu trebuie să fie cîştigat la pas", a declarat Dumitru Dumitriu la televiziunea sportro.

Acesta a vorbit şi despre meciul Stelei din Europa League, cu Aalborg.

"Va fi un meci dificil, mai ales din cauza absenţelor, dar cred că Steaua va cîştiga. Lukas Szukala este cea mai importantă absenţă, pentru că e un jucător valoros şi punea probeme la fazele fixe. Şi lipsa lui Raul Rusescu se va resimţi, pentru că era un marcator. În locul lui Prepeliţă, l-aş vedea pe Bourceanu, pentru că e sufletul echipei", a mai declarat fostul antrenor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
xnread
xnread  •  27 Noiembrie 2014, 14:46
Postat de daniaania pe 27 Noiembrie 2014, 13:58

Asa este..daca nu exista competitie si adversari puternici, tinzi sa crezi ca esti superior.Liga 1 este in pericol..sportul dispare..Asta este tristetea.

Buna ziua.Aveti perfecta dreptate,situatia asemanandu-se cu anemia sau lipsa de anticorpi care inseamna scaderea numarului globulelor rosii, putand fi datorata unei lipse de fier, acesta(fierul) ajutand la oxigenarea tesuturilor.Diminuarile feroase percuteaza o oboseala a tesuturilor musculare precum si una intelectuala ;-);-)

microbuzulbotosani
microbuzulbotosani  •  27 Noiembrie 2014, 14:13

Atunci cand un club vrea performanta se concentreaza pe obiectiv nu pe ce fac contracandidatele. Daca ar avea contracandidate mai puternice, oficialii clubului s-ar plange ca este mult prea obositor.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  27 Noiembrie 2014, 14:08
Postat de daniaania pe 27 Noiembrie 2014, 13:58

Asa este..daca nu exista competitie si adversari puternici, tinzi sa crezi ca esti superior.Liga 1 este in pericol..sportul dispare..Asta este tristetea.

daniaonania, nimeni nu plange dupa voi. Apropos, cu cine tineai tu acum 8 ani?

Vezi toate comentariile (46)
Comentează