FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ 0-2

Un fost antrenor dinamovist, după ce a asistat la eșecul lui CFR: "E cel mai slab lot din istoria lui Dinamo!"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 noiembrie 2017 23:11

Ioan Andone este de părere că Dinamo are cel mai slab lot din istorie, după ce "câinii" au pierdut pe teren propriu în fața lui CFR Cluj, scor 0-2, și au rămas la patru puncte de Astra, prima echipă clasată pe loc de play-off.

"Sunt mai multe probleme care și-au pus amprenta asupra jocului. Prima repriză a meciului cu CFR a fost echilibrată, prima ocazie a reprizei secunde a fost a lui Dinamo, apoi a fost o singură echipă pe teren, CFR Cluj.

Dinamo nu are rezerve, nu are soluții, are probabil unul dintre cele mai slabe loturi din istorie. E foarte greu să se califice în play-off. Trebuie să înceapă o reconstrucție cu jucători români. Altfel nu se poate", a spus Ioan Andone la plecarea de la stadion, la TV Digi Sport.

Dinamo are o singură victorie în ultimele patru meciuri disputate în Liga 1, obținută etapa trecută, în deplasare cu Gaz Metan Mediaș, scor 3-0. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
908431252639885
Lucian Preda  •  20 Noiembrie 2017, 11:54

Ce ziariști de valoare! In afara eșecului CFR, "unul dintre cele mai slabe loturi" înseamnă, la mintea lui, CEL MAI SLAB LOT DIN ISTORIE! Pe bune, stimabile? Și chiar, pe tine cine te tine acolo? Și de ce?

atentu
atentu  •  20 Noiembrie 2017, 09:04
Postat de para.para pe 20 Noiembrie 2017, 01:43

"Un fost antrenor dinamovist, după ce a asistat la eșecul lui CFR" - hal de fecesebist care impachetezi peste pentru gigi ce esti. Esecul lui CFR.

Asta nu e tot, căci muncitorul la hârtia de împachetat peşte este suficient de fudul încât chiar dacă forumiştii i-au semnalat eroarea acesta nu o îndreaptă. Se ştie ce se spune despre cel fudul, că până nu e ... !

jalabert
jalabert  •  20 Noiembrie 2017, 08:35

Respect Andone. Focu la catei. Sper etapa urmatoare rinamo sa o incaseze de la moldoveni iar daca bate astra pe steaua si ajunge rinamo la 7 puncte de play-off nu o sa fiu deloc suparat.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează