FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un fost căpitan al Stelei, replică pentru Talpan: "E foarte grav! Eu cu cine am câștigat trofeele?"

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 ianuarie 2017 12:54

Sorin Paraschiv, fost căpitan al Stelei și deținător a 5 trofee cu echipa roș-albastră, a vorbit despre scandaul dintre Becali și CSA.

Fostul component al Stelei Uefantastice a fost deranjat de faptul că Armata vrea să ia și palmaresul Stelei după 2003 , fapt ce ar însemna că el nu a evoluat la Steaua.

"Nu mi-a picat bine ce a spus domnul Talpan, că nu ar fi fost Steaua la acea semifinală de Cupă UEFA pe care am jucat-o. Nu am înțeles bine. 3 campionate, Supercupe, semifinale de Cupa UEFA, nu le-am câștigat cu Steaua?

Aștept cu nerăbdare să văd cum se va termina, să văd pentru cine am jucat. În 1998, când clubul a devenit societate pe acțiuni, am făcut primul cantonament cu echipa. E foarte grav ce se întâmplă. Trebuie văzut unde va fi Steaua", a spus Paraschiv la TV Digi Sport.

Citește și: Talpan a făcut ieri o propunere-ȘOC: "De ce să pornim noi din Liga a 5-a? Becali să predea tot și s-o ia de la zero"

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (38)
100000879864682
Rus Victor  •  16 Ianuarie 2017, 09:35

Eu cred ca multi dintre REALIZATORII TV sant compromisi altfel nu pricep de ce nu ii explici lui PARASCHIV si altii ca el care au dat mai rar pe la SCOALA si e greu sa inteleaga .Daca cineva ti-a furat DACIA acum 17 ani,masina tot ata este tot DACIA se cheama ,atat ca a fost folosita de un HOT cioban si acum ai recapatat-o,Asa ca PARASCHIV si altii ca el au JUCAT LA STEAUA FURATA :::::::::::::::::::::::

timm
timm  •  15 Ianuarie 2017, 23:42
Postat de sorin965 pe 15 Ianuarie 2017, 23:24

te doare ceva ? sau din prostie nici macar nu te doare , vai ce penibil esti . Nu ma intereseaza tati acel gigi de îl tot amintesti , bagati-l undeva . E vorba de ceva mai presus ca el , nu-ti bate capul nu ai sa pricepi .

Prostule ce nu intelegi? Gigi face conferinta de presa marti. M-a anuntat. Sa se uite la televizor doar cei interesati. Daca nu te intereseaza nu te uita.

sorin965
sorin965  •  15 Ianuarie 2017, 23:24
Postat de timm pe 15 Ianuarie 2017, 23:09

Prostovane, asteapta ziua de marti, gigi mi-a spus ca va face conferinta de presa.

te doare ceva ? sau din prostie nici macar nu te doare , vai ce penibil esti . Nu ma intereseaza tati acel gigi de îl tot amintesti , bagati-l undeva . E vorba de ceva mai presus ca el , nu-ti bate capul nu ai sa pricepi .

Vezi toate comentariile (38)
Comentează