FOTBAL  »  Superliga  »  ACUZE

Un fost coleg îi dă replica lui Arlauskis: "Să zică mersi că Steaua i-a întins o mînă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iulie 2015 12:02

Iasmin Latovlevici a reacționat dur după ce Giedrius Arlauskis a făcut mai multe declarații despre foștii săi colegi de la Steaua.

"Arlauskis să zică mersi că Steaua i-a întins o mînă de ajutor. El e băiat bun chiar dacă a zis asta", a spus Latovlevici la televiziunea sportro.

Reacția actualului fundaș al lui Genclerbirligi vine după ce Arlauskis a spus că la Steaua au existat mai multe "bisericuțe", dar și după alte declarații.

"Mai mulţi fotbalişti de la Steaua cred că dacă au ajuns aici e de ajuns pentru ei. Ei cred că Steaua e gata, că or să joace aici 10-15 ani şi vor fi mulţumiţi toată viaţa. Dar nu e aşa, avem o perioadă foarte scurtă să cîştigăm banii, toţi vrem banii, că în ziua de azi nu se poate trăi fără bani. Trebuie să muncim foarte serios!

La Steaua sînt cei mai buni jucători din România, ei nu au nici o vină. S-au creat două grupuri la Steaua şi asta nu a fost ok. Nu este vorba numai de patron, el nu vine în fiecare zi la antrenament ca să vadă ce se întîmplă. Pe lîngă Gigi Becali mai erau alte persoane.

Se vedea că nu sîntem un grup unit, anumiţi jucători erau influenţaţi", a spus Arlauskis în momentul plecării de la Steaua.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
travka
travka  •  03 Iulie 2015, 19:40

era grupul impresariat de Prodanca dar au cam plecat acum, a mai ramas Tucudean si Chipciu in rest au zburat restul

capca1
capca1  •  03 Iulie 2015, 14:41

Arla și-a spus părerea, ca unul dintre cei ce au trăit în vestiarul ăla. Multe rezultate favorabile au fost pbținute și ca urmare a miuncii sale, deci, nu văd care e problema că și-a spus părerea. Mai ales că a făcut-o decent ! Lato este în aceeași situație, dacă era așa de mulțumit de Steaua de ce a plecat în Turcia? Aaa, pentru bani! Qed, unde a greșit Arla ?!

647929788683948
Matei Rosenberg  •  03 Iulie 2015, 14:18

Adevărul e pe la mijloc. Da, a avut noroc cu Steaua. Arla a fost întodeauna avid după bani şi a făcut câteva alegeri proaste în carieră. În perioada Urziceni îndrăznesc să zic că era de departe cel mai bun portar din ţară. Păcat de el. Dacă ar fi ales o echipă mai cu nume după ce-a plecat de la Unirea, poate azi ajungea mare. Potenţial era destul. În schimb a plecat să frece tuşa la nişte anonimi din Rusia. Cât despre bisericuţele de la Steaua... nu mă îndoiesc că existau. Că aşa e românul.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează