FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

Un fost dinamovist trage un semnal de alarmă în privința stadionului: "Azi era ultima zi! Asta mă interesează" + Îi face praf pe jucătorii lui Dinamo: "Luați de la solduri, mâna a doua sau a treia"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 martie 2017 18:52

Fostul atacant dinamovist Claudiu Vaișcovici le-a atras atenția oficialilor din Ștefan cel Mare că astăzi este ultima zi în care ar fi putut depune actele pentru modernizarea stadionului și a analizat evoluțiile echipei sub comanda lui Cosmin Contra.

Conform surselor GSP, nu există o dată limită pentru depunerea actelor, impusă de UEFA, iar actele pentru modernizarea stadionului vor fi redactate în decursul săptămânii viitoare.

"Azi e ultima zi în care Dinamo trebuie să depună actele pentru modernizarea stadionului, iar până la această oră nu se aude nimic. Asta e îngrijorarea mea, nu FCSB.

Dinamo a jucat altceva în primele 3 meciuri, mi-a plăcut. Acum văd că și-a revenit la jocul de până să vină Contra! Asta e, nu contează antrenorul, e clar, ăștia sunt jucătorii luați de la solduri, mâna a doua, a treia", a declarat fostul fotbalist, la radio Sport Total FM.

După trei victorii consecutive, în primele meciuri ca antrenor pe banca lui Dinamo, Contra a înregistrat două egaluri și o înfrângere în următoarele trei confruntări.

"Oficial, e un nou derby, dar nu cred că schimbă cu ceva acest nume FCSB. Tot Steaua e! Probabil că dacă echipa își va păstra acest nume de acum, brandul de Steaua se va pierde. Să vedem ce se va întâmpla la vară, când patronul echipei a zis că va reveni la numele de Steaua" Claudiu Vaișcovici

3 ania jucat Vaişcovici la Dinamo, între 1987 şi 1990

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
dvd1
dvd1  •  31 Martie 2017, 22:02

sa stam cu totii linistiti: nu se face nici un stadion asta e foarte sigur. Dinamo din pacate nu are nici macar 1 jucator de liga 1 care oricum e cel mai slab campionat din lume. Nu sint buni nici macar pe maidan. Realitate trista. Speram sa nu se mai auda niciodata de "faimoasa vedeta" Patrik Petre. Asta trebuie dat afara de urgenta pe 2 surcele.

ertyuiop
ertyuiop  •  31 Martie 2017, 20:37
Postat de cpt.ahab pe 31 Martie 2017, 20:13

Si care e infrangerea? Acel 0-0 transat dupa loviturile de departajare? Sunteti nostimi!:)))))

3 meciuri fara gol nu reprezinta un semnal de alarma? sa punem in balanta si 120 de min, 60 min. cu om in plus, arbitru in tricou alb-rosu?

luciann
luciann  •  31 Martie 2017, 20:27
Postat de cpt.ahab pe 31 Martie 2017, 20:13

Si care e infrangerea? Acel 0-0 transat dupa loviturile de departajare? Sunteti nostimi!:)))))

Au anticipat putin!:))))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează