FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un fost fotbalist al Stelei face dezvăluiri inedite! Cum s-a înţeles cu Gigi Becali şi MM Stoica: "Acum o să zic adevărul"

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 19 octombrie 2014 11:37

Gigi Becali era recunoscut pentru criticile constante la adresa jucătorilor Stelei înainte să fie condamnat la 3 ani de închisoare. De asemenea, şi MM Stoica a avut probleme cu mai mulţi jucători care au plecat din Ghencea.

Totuşi, nu este şi cazul lui Eric Bicfalvi, mijlocaşul care a evoluat la Steaua între 2007 şi 2012. În exclusivitate pentru ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor, Bicfalvi a vorbit despre relaţia pe care a avut-o cu patronul şi managerul Stelei:

"În ciuda a tot ce s-a scris, eu o să zic adevărul. Cu MM am avut o relaţie de nota 10, am mai vorbit şi după ce am plecat de la Steaua. Cu nea Gigi la fel, ne înţelegeam foarte bine. Mă critica întrucît voia să mă enerveze, spunea că joc mai bine cînd sînt nervos! Dacă stai cu el la poveşti, e un om de nota 20!".

Interviul complet poate fi citit pe platforma Gazeta Digitală.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
andytheblue
andytheblue  •  20 Octombrie 2014, 19:35

dinamo este rusinea Romaniei iar Steaua mandria tarii !!!!!!!!Steaua este singura echipa care la ora actuala aduce puncte Tarii !!!!!!!!

andytheblue
andytheblue  •  20 Octombrie 2014, 18:18
Postat de andytheblue pe 20 Octombrie 2014, 11:37

stim ca abia astept ,insetatule dar astepti degeaba !

*astepti

andytheblue
andytheblue  •  20 Octombrie 2014, 11:37
Postat de unico_biancorossi pe 20 Octombrie 2014, 08:45

Gigi Becali era recunoscut pentru criticile constante la adresa jucătorilor Stelei înainte să fie condamnat la 3 ani de închisoare. De asemenea, şi MM Stoica a avut probleme cu mai mulţi jucători care au plecat din Ghencea. __ np, in cateva luni va fi eliberat. si isi reincepe recitalurile. abia astept..))

stim ca abia astept ,insetatule dar astepti degeaba !

Vezi toate comentariile (38)
Comentează