FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Un fost fotbalist al unei echipe din Liga 1 calificate în Europa își face praf antrenorul: "Depăşit, fără metode, nu ştia să motiveze jucătorii"

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iunie 2016 19:30

Mijlocașul Nuno Viveiros s-a despărțit în această vară de CSMS Iași și a făcut o serie de dezvăluiri legate de neînțelegerile care au existat la club și despre modul de lucru al antrenorului Nicolo Napoli.

"La Iaşi nu e uşor să lucrezi. Singurul lucru care ţine jucătorii sunt banii. Salariile la zi, stabilitatea clubului. Asta datorită domnului Prunea, care a reuşit întotdeauna să ţină jucătorii. Iar băieţii aleargă pentru asta", a spus Viveiros într-un interviu acordat pentru ziaruldeiasi.ro.

Jucătorul în vârstă de 33 de ani a criticat modul de lucru al lui Nicolo Napoli și spune că analiza adversarilor lipsea cu desăvârșire.

"Depăşit, fără metode, nu ştia să motiveze jucătorii şi să pregătească meciurile. Ultimele trei meciuri le-am jucat cu trei sisteme diferite şi nu am pregătit niciunul dintre ele! Jucătorii au aflat cu o oră înainte de meciuri cum vom juca. Nici studierea adversarului nu o făceam deloc. De Voluntari, de exemplu, nu am ştiut absolut nimic", a adăugat portughezul.

Nuno Viveiros a fost transferat de ieșeni de la U Cluj, în vara lui 2015 și a jucat 26 de meciuri pentru moldoveni, în care a marcat două goluri.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
1150360911681737
Traian Hrib  •  26 Iunie 2016, 11:07

Viveiros ar trebui sa fie suparat pe evolutiile sale si mai putin pe antrenor, care i-a dat sanse sa demonstreze cat e de fotbalist, dar el in ultima perioada nu a jucat nimic. Se pare ca nici caracter nu are , daca la despartirea de club face astfel de afirmatii.

ge0x
ge0x  •  26 Iunie 2016, 00:45

Nicolo napoli cred ca juca la pariuri contra iasiului si daia nu studia adversarul si schimba mereu asezarea in teren :))))

zecs93
zecs93  •  26 Iunie 2016, 00:12

Iauzi Calinescule, preferatu tau e depasit :)))))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează