FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Un fost fundaş al Petrolului s-a transferat în prima ligă portugheză!

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 17 august 2014 13:59

După două sezoane petrecute la Petrolul, Manasse Enza-Yamissi  a refuzat să-şi prelungească înţelegerea cu prahovenii. Fostul fundaş al lupilor va evolua însă în sezonul viitor la o echipă din prima ligă portugheză.

După ce a refuzat să-şi mai prelungească înţelegerea cu prahovenii, Manasse a fost pus pe liber, dar şi-a găsit repede echipă.

Fundaşul va evolua în sezonul viitor în Portugalia, pentru Gil Vicente, echipă care a terminat anul trecut pe locul 13 în Liga Sagres.

Manasse, 24 de ani, a evoluat în 38 de partide pentru "lupii galbeni", pentru care a marcat şi un gol. Centrafricanul a mai jucat de-a lungul carierei la Auxerre, Nimes, Sochaux şi Amiens.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
humanimal
humanimal  •  18 August 2014, 16:22
Postat de kaprickorn pe 18 August 2014, 09:19

da asa este de cate ori juca aveam mari emotii...dar nu crezi ca gerson i-a luat locul???eu l-as vedea dc pe satli

Asa e, acum Gerson e veriga slaba. Nu stiu care dintre astia 2 e mai slab. Pe Satli nu l-am vazut prea bine, probabil ca o sa i se mai dea sanse. Asta e principala problema pentru Petrolul, lipsa a macar 2 fundasi centrali de valoare. Decat Alvez este fundas autentic. Hoban e clar mijlocas si ar trebui folosit doar ca solutie de avarie. De-asta greseste destul de mult cand e jucat pe postul asta. Aceeasi problema e si in atac: Petrolul are un singur varf autentic.

kaprickorn
kaprickorn  •  18 August 2014, 09:19
Postat de humanimal pe 17 August 2014, 14:18

Manasse - veriga slaba a Petrolului si campionul gafelor. Ii aranjeaza si pe asta! :)

da asa este de cate ori juca aveam mari emotii...dar nu crezi ca gerson i-a luat locul???eu l-as vedea dc pe satli

un_gazar
un_gazar  •  17 August 2014, 21:18
Postat de andreiagip pe 17 August 2014, 16:38

Puie Monta! Puie Metrolul!

Ouie maia!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează