FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Un fost jucător al CFR-ului iese la atac: "Nu-i depunctează nimeni! Mereu îi ajută comisiile"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 19 decembrie 2014 17:00

CFR Cluj are datorii mari către mai mulţi jucători importanţi, iar unul dintre aceştia este Vasile Maftei.

Fundaşul e convins că fosta campioană a României nu va fi depunctată, chiar dacă nu plăteşte pînă la 24 decembrie aproximativ 250.000 de euro, atît cît însumează datoriile către foşti jucători.

"Datoriile CFR-ului faţă de mine sînt 6 luni din contract, din ianuarie până în iunie. Am depus memoriu la sfârşitul lunii iunie şi nici măcar acum nu am reuşit să îmi primesc drepturile salariale care mi se cuvin. Datoriile însumează aproape 100.000 de euro.

Pînă acum, comisiile i-au ajutat, au obţinut termene peste termene. E ceva de neînchipuit ce se poate întîmpla. Eu n-am crezut că se poate ajunge la aşa ceva. Am vorbit şi cu avocatul şi-a spus că nu a mai întîlnit aşa ceva până acum.

Nu o să-i depuncteze. O să mai obţină un termen şi tot aşa. Cu siguranţă o să îi ajute, pentru că n-au nici un interes să ajute jucătorii. Ei nu se gîndesc decît la binele clubului CFR.

Judecă, nu ştiu, după priorităţi. Interesul nu e să depuncteze CFR-ul sau alte echipe aflate în aceeaşi situaţie", a declarat Maftei pentru Digi Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
daniaania
daniaania  •  28 Decembrie 2014, 12:56

daca nu te tine sa joci in strainatate te multumesti si cu second hand de romania..asa ca

euce
euce  •  26 Decembrie 2014, 10:19

da ma Vasile,trebuie sa plateasca salariile,dar tu nu ar trebui sa uiti ca ai venit la CFR,acidentat si 6 luni,ai primit salariul fara sa joci,ba mai mult ti-au platit si tratamentul,asa ca ar trebui sa fii mai ponderat in acuzatii

haideusicfr
haideusicfr  •  20 Decembrie 2014, 10:09
Postat de valah1986campionii.europei pe 19 Decembrie 2014, 19:17

Puteti pleca iar sa jucati in campionatul Ungariei si va ramane ca si atunci doar U Cluj sa reprezinte orasul pe prima scena a tarii. Nu plange nimeni dupa mafia maghiara. Cat a fost Basescu la butoane ati fost tari mai putin in confruntarile directe cu Steaua unde nu ati reusit nimic. Sincronizarea este perfecta, prabusirea voastra coincide cu cea a mafiei basiste Elena Udrea.

Vezi ca nu mai ai dreptul la *emblema*.Si ce-or zice *colegii* tai.??? S-a dust steaua cu colacii.Steaua in cinci colturi e *simbolul* armatelor rosii.Celor comuniste. Americanii au stea in sase colturi.Si nu au echipe de fotbal.Armata americana se pregateste de lupta.De aceea e platita.Nu sa alerge dupa *balon*.Si fotbalistii ,tenismenii sa ajunga generali.Platiti din bani publici.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează