FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Un fost jucător al lui Dinamo iese la atac: "Andone a fost factorul decisiv în plecarea mea!"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 octombrie 2016 18:31

Piesă de bază în echipa lui Dinamo din sezonul trecut, Andrei Marc a fost tras pe linie moartă de către actualul antrenor al "câinilor", Ioan Andone.

Neutilizat în niciun meci din startul acestui campionat, Andrei Marc s-a transferat în cele din urmă la Şanliurfaspor, la sfârşitul lunii august.

Într-un interviu acordat pentru Digi Sport, Marc a lăsat de înţeles că antrenorul a fost cel care a facilitat plecarea lui de la Dinamo: "Nu am nimic cu conducerea lui Dinamo, m-a înţeles când am plecat.

Le ţin pumnii colegilor, mai vorbesc cu ei. Andone a fost factorul decisiv în plecarea mea! Dacă antrenorul m-ar fi plăcut, nu aş fi plecat niciodată de la Dinamo!".

Fundaşul de 23 ani a vorbit şi despre şansele fostei sale echipe la titlu: "Dinamo este într-o scădere clară de formă, nu mai este echipa din primele etape. Au apărut mulți jucători noi, s-a schimbat și sistemul defensiv, este greu să ai aceleași relații de joc. Totuși, dacă Dinamo își mai aduce jucători, poate să lupte chiar pentru campionat. E adevărat, sunt 10 puncte diferență, dar în play-off se fac 5. Steaua nu mai este de speriat, nu sunt omogeni, nu mai au un grup foarte bun, ei au însă puțin mai mult noroc decât Dinamo", a mai spus Marc.

1 golîn 37 meciuri are Marc pentru Dinamo în Liga 1

3 meciuria bifat Marc pentru actuala lui echipă, Şanliurfaspor, în liga a doua din Turcia

(Remus Dinu)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
222861004751392
Nacaru Muresan  •  06 Octombrie 2016, 10:41

cred ca jucatoru are dreptate ,negoila cu falcau sunt pe mana nu se doreste numai locul4 sau 5 si cu asta basta vorbim la anu hu hu

demolarii
demolarii  •  05 Octombrie 2016, 20:18
Postat de sadiku pe 05 Octombrie 2016, 19:05

Sa vina sumudica !!!!

Am mai citit un articol ieri in acelasi ziar cu aceasi declaratie. Cam acelasi continut inclusiv comentariu. Trist pentru gsp.ro.

sadiku
sadiku  •  05 Octombrie 2016, 19:05

Sa vina sumudica !!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close