FOTBAL  »  Superliga  »  RETROGRADARE

Un fost jucător al Petrolului, pesimist în legătură cu soarta echipei: "Retrogradarea ar fi cel mai bun scenariu"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2016 15:59

Ovidiu Hoban a câștigat titlul de campion în Israel, cu Hapoel Be'er Sheva, în ziua în care Petrolul a retrogradat, iarfotbalistul de 33 de ani nu a uitat de fosta echipă.

"Îmi pare rău de situația în care a ajuns Petrolul, dar asta este viața. Tot ce s-a întâmplat acolo nu duce doar către o retrogradare, cred că retrogradarea ar fi cel mai bun scenariu pentru că sunt probleme mari acolo. Îmi este frică ca Petrolul să nu dispară.

Știu de la foștii mei colegi cât de mari sunt problemele financiare și că sunt neplătiți de mult timp. Din fericire eu, în Israel, nu am avut niciodată astfel de probleme. Nu ne-a întârziat salariul niciodată", a declarat Hoban la Digi Sport.

Hoban a câștigat primul trofeu din carieră la Petrolul, în 2013, când "lupii" au învins CFR Cluj în finala Cupei României, scor 1-0.

Petrolul a retrogradat matematic sâmbătă, după înfrângerea cu 0-2 suferită în fața echipei FC Voluntari.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează