FOTBAL  »  Superliga  »  TOP FOTBALIŞTI DIN LIGA 1

Un fost jucător al Stelei face topul celor mai buni fotbalişti din Liga 1 » Este şi o prezenţă surprinzătoare

Articol de GSP - Publicat marti, 23 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 23 septembrie 2014 11:06

Echipele din Liga 1 au oferit un început spectaculos de campionat, cu Steaua lider după 8 etape, cu Rapidul care nu se regăseşte după revenirea pe prima scenă fotbalistică şi cu Oţelul Galaţi, fosta campioană, care ocupă penultimul loc în campionat.
Narcis Răducan, fostul fotbalist al Stelei, în prezent manager general la Concordia Chiajna, a alcătuit un top 3 al fotbaliştilor pe care el îi consideră extraordinari, în acest top făcîndu-şi apariţia şi o surpriză.

"Keşeru cred că a arătat cel mai mult pînă acum, are un sezon incredibil, în care a marcat o mulţime de goluri. Pe locul doi îl văd pe Sînmărtean, care driblează excelent pentru Steaua. Şi dacă tot vine meciul din Cupă cu Tîrgu Mureş, în topul meu îl bag şi pe N'doye, fiind un jucător capabil să joace la un nivel bun, deşi are 36 de ani", a spus Narcis Răducan la televiziunea sportro.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Septembrie 2014, 17:19
Postat de magura pe 23 Septembrie 2014, 15:33

Ce clasament "destept". Pai daca celelalte echipe nu mai sunt ce erau pe vremuri, d-aia steoaia are numai "lideri"...:)))

te pui cu stilistii ??

magura
magura  •  23 Septembrie 2014, 15:33

Ce clasament "destept". Pai daca celelalte echipe nu mai sunt ce erau pe vremuri, d-aia steoaia are numai "lideri"...:)))

satyricon
satyricon  •  23 Septembrie 2014, 14:07

N'doye este pe locurile 1 ,2 si 3 la blaturi pe fata in meciurile cu dina mu mu! Si desi are doar 36 ani (la un picior; adunat are vre-o 50) are potential, mai poate face multe blaturi!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează