FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un fost jucător al Stelei îl laudă pe omul cheie al lui Dinamo: "Are cea mai bună imagine din fotbalul românesc"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 16 decembrie 2014 13:44

Unul dintre foştii antrenori şi jucători ai Stelei, Ilie Dumitrescu, consideră că Ionel Dănciulescu, cel care a fost interimar la Dinamo în ultimele etape, trebuie păstrat într-o funcţie de conducere la formaţia din "Ştefan cel Mare" şi îl laudă pe acesta.

"Danciu este un simbol pentru Dinamo, un om care trebuie să facă parte din conducerea clubului. Este fostul jucător şi actualul conducător cu cea mai bună imagine din tot fotbalul românesc.

Vorbim de un jucător care a marcat multe goluri în Liga 1. Sînt fotbalişti cu mari nume care n-au realizat ce a făcut el”, a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 Decembrie 2014, 03:38

s-a rezolvat cu brio ! de acum stam altfel de vorba cu ... nu le mai spun decat Gazdele..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 Decembrie 2014, 03:38

yes ! planul de reorganizare ? aprobat ! iesirea din insolventa ? in mai, garantat ! noul staf ? Stanciu/Teja/Danciu ! buget dublat din ianuarie ? da ! plecari de petardoizi ? in corpore ! noi luptatori ? da ! deci ? am avut dreptate inca o data sa cer calm si rabdare ! mai este nevoie de ceva timp, dar va fi bine. si inca o data : Forza Dinamo ForEver !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Decembrie 2014, 02:39
Postat de reddog pe 16 Decembrie 2014, 14:10

Aaaaa...si stelistii care scandau depsre DINAMO acelasi lucru au ajuns mari nume ale fotbalului mondial...Niste galactici ce mai..Mioara toanta... P.S. Zice bine lumea ca suporterii stelei sunt prostannaccii romaniei!!

te joci cu oaea ?..)) cu mentalitatile ei cretze ?..))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează