FOTBAL  »  Superliga  »  RIO AVE - STEAUA 2-2

Un fost jucător al Stelei sfătuieşte conducerea roş-albaştrilor: "Trebuie să rezolve această problemă! Sînt cei mai importanţi jucători"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 07 noiembrie 2014 11:21

Liţă Dumitru a vorbit despre meciul Stelei din Europa League şi a lăudat doi dintre titularii din partida cu Rio Ave, 2-2, dar şi despre zvonurile legate de transferul fostului dinamovist Constantin Nica.
"Lucian Sînmărtean este cel mai bun jucător al Stelei. Este jumătate de echipă. Este un fotbalist polivalent, iar cînd are dispoziţie de joc este foarte bun. Lukasz Szukala este cel mai important jucător, după Sînmărtean, cel mai bun fundaş din ţară. Nu ştiu daca poate fi înlocuit. Steaua trebuie să le rezolve problemele contractuale", a spus Liţă Dumitru la televiziunea sportro.

"Nica? Nu ştiu cine e. Nu am auzit de el. Cînd vine un jucător la Steaua, trebuie să arate a jucător. A mai venit un jucător de la Dinamo, Luchin, care acum stă pe 
bancă", a mai adăugat fostul jucător al Stelei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
khal_37
khal_37  •  07 Noiembrie 2014, 15:04
Postat de nebraska pe 07 Noiembrie 2014, 14:57

Pe ma///ta nespalata zingane!

prost mai esti

khal_37
khal_37  •  07 Noiembrie 2014, 15:03

Lita, ia-l pe stoichita, panduru, ilie dumitrescu si pe toti ciumpalacii fosti stelisti si aruncati-va bre un Dunare. Stirile astea sunt ori inventate, ori aveti voi vre-un ghimpe impotriva Stelei, sau aveti mari probleme de sanatate(psihica). Nu e posibil sa declari asa ceva, sa versi ineptii pe banda rulanta nu este normal.

nebraska
nebraska  •  07 Noiembrie 2014, 14:57
Postat de khal_37 pe 07 Noiembrie 2014, 14:57

ce mai zici ma oparitule...mai vrei sa ne picuram pe tine si pe tot neamul tau, toti stelisti din lume, de mitici cocalari ce sunteti.

Pe ma///ta nespalata zingane!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează