FOTBAL  »  Superliga  »  ATAC

Un fost jucător și antrenor al FCSB-ului îl atacă pe Gigi Becali: "Nu m-aș întoarce niciodată acolo" » Episodul care a pus capac

Articol de GSP - Publicat joi, 16 noiembrie 2017 12:09

Dorinel Munteanu a fost antrenorul celor de la FCSB pentru o perioadă scurtă de timp în 2008, însă susține că nu ar mai lucra niciodată cu Gigi Becali și aduce aminte de un episod petrecut la meciul cu Firoentina de acasă, 0-1, din grupele Ligii Campionilor.

"În general, se spune că nu se poate refuza Steaua. Dar eu n-aș mai colabora niciodată cu Gigi Becali. Poate că el va mai sta la Steaua încă 25-30 de ani, n-avem de unde să știm, dar eu nu m-aș întoarce niciodată acolo.

A încercat să-mi facă echipa, dar nu am acceptat, deși am avut un lot foarte slab. A fost chiar un moment într-un meci cu Fiorentina. Eu am vrut să bag un mijlocaș străin, iar el a refuzat. Până la urmă, l-am bagat și poate asta m-a costat", a povestit Dorinel Munteanu la TV Telekom Sport.

Jucătorul la care face referire Dorinel Munteanu este Tiago Gomes, mijlocaș central portughez care a evoluat pentru roș-albaștri timp de un sezon.

Echipa FCSB-ului cu Fiorentina: Zapata - Golanski, Baciu, Rădoi, P. Marin - Ov. Petre, Tiago Gomes - Nicoliță, Toja, Semedo - Dayro Moreno
Rezerve: Cernea, Ogăraru, B. Stancu, Pleșan, Lovin

Pe lângă perioada de două luni de zile în care a  fost antrenor al echipei, Dorinel Munteanu și a evoluat la FCSB în perioada 2003-2005.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  16 Noiembrie 2017, 19:14

Dorinel (munca-n zadar), asa-i ca-s acrii strugurii ?

neica_nimeni
neica_nimeni  •  16 Noiembrie 2017, 16:55

FCSB = STEAUA !! Pa..!

ovasim
ovasim  •  16 Noiembrie 2017, 16:10
Postat de valeri_gazaev100 pe 16 Noiembrie 2017, 13:33

Bergodi era om de caracter. Poti sa-l compari pe Bergodi cu slujitorii astia care se vand pe gura de namol din damigeana ? becali are nevoie numai de lutu in viata lui. Noroc ca instantele s-au P pe aceasta clona fake si au spus la unison : fc fcsb nu e steaua. Astfel , oamenii normali la cap rad de cioban si de mizeria lui de echipa !!

Mizeria asta de echipa,***,e stindardul tarii in Europa an de an,prima din Romania in momentul de fata si rade de FC NEPUTINTA care se zbate in subsolul clasamentului sa scape de retrogradare si sa prinda apoi,poate, un loc de play off ***(***) in fata Cfr-ului.E singurul vostru obiectiv ptr de performanta la mizeria voastra de echipa nu se pune problema tocmai de pe vremea lui Borcea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează