FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un fost mare jucător al Stelei dă de pământ cu echipa celor de la CSA: "Îmi pare rău că am jucat acolo 8 ani" » Cum este umilit acum :O

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 februarie 2017 13:10

Liță Dumitru a jucat 8 ani la Steaua perioadă în care a câștigat două titluri și două Cupe ale României. 

A adunat 213 meciuri și a reușit să înscrie de 47 de ori. Fostul mare mijlocaș regretă perioada petrecută la fostul club al Armatei.  

"Îmi pare foarte rău că am jucat la Steaua! Aş îndemna toată lumea să nu mai joace la Steaua. Am jucat 8 ani acolo şi am primit 75 de lei. Asta e pensia mea de la Steaua.

Apropo de clubul ăsta care se bate pe siglă, de domnul Talpan... În viaţa lor să nu se mai ducă la Steaua dacă se mai întâmpla aşa ceva (n.r dacă echipa va fi preluată din nou de Armată)", a declarat Liță Dumitru la TV Digi Sport.

Liță Dumitru a antrenat echipa a doua a Stelei în 2011. Pentru echipa națională a jucat 57 de meciuri și a marcat de 12 ori. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
observator_federal
observator_federal  •  19 Februarie 2017, 20:10

Ce difetenta intre Lita si tovarasul Anghel (inger, in bulgareste) Iordanescu, cel care pleca in 1984 sa joace fotbal din pasiune (sau in misiune) in Creta, reaparand taman in finala de la Sevilla de ne intrebam toti cine a intrat in joc? A ajuns antrenorul Nationalei, a ajuns general (propus de tribunul Vadim), a antrenat si in tarile arabe, a intrat in politica, a fost deputat in PUNR dar si in partidul generalilor al lui Oprea. A exclus din Nationala Romaniei mari fotbalisti doar fiindca n-au semnat cu Steaua (sau cum i-o fi zicand clubului lui Gigi) in mandatele sale. Ultimii persecutati au fost Alibec, Budescu, Ivan, Maxim... iar Romania a fost printre ultimele echipe din cele 24 de la europene. Acum Tata Puiu, Cashcheta, sau cum preferati sa-i spuneti celui care a condus Romania la dezastru (dar l-a umplut de bani pe Gigi Becali punandu-l numar 10 in locul lui Budescu pe debilul Nicusor Stanciu, titularizandu-l pe Chipciu etc.) a ajuns nume de stadion in Voluntari si va fi ingropat (cand, o tempora, ii va veni vremea) cu onoruri militare... Eu il rezpect mai mult pe Lita Dumitru, iar timpul va rezolva, ca de obicei, ambitiile muritorilor...

iobag
iobag  •  19 Februarie 2017, 18:56
Postat de mircea1957 pe 19 Februarie 2017, 16:32

Domnul Dumitru, cred ca nu va mai adueti aminte in ce regim ati jucat fotbal. V-am respectat ca fotbaalist si mi-ati placut mult, insa varsta se pare ca va creaza probleme de memorie. Erati mai mare ca mine si va admiram. Amjucat si eu in acea perioada si jucam pe o eugenie si o masa dupa meciuri la Feroviarul. Aveti probleme de orientare. Si eu m-am gandit ca daca ma nasteam peste 20-30 ani, as fi facut o avere din jocul meu. Asa erau timpurile, insa eu am realizat acesta, dumneata nu. Nu inteleg de ce dai vina pe o echipa, un sistem care nu mai exista. Asta a fost soarta ta, sa te nasti si sa joci intr-un sistem care nu punea mare pret pe om. Ce vina are armate ca te-ai nascut prea devreme? Daca fiecare echipa ar retribui fiecare jucator de generetii intregi, pentru aportul adus, ar da faliment toate. De unde atatia bani? Ai jucat acu 30 ani si vrei sa fi retribuit ca acum. E uite ca nu se poate. Oricum, jucatorii din acea perioada, ulterior, unii, si-au facut o cariera intr-un anumit domeniu si nu au stat la mana altora. Tu vad ca stai la mana altora si te plangi. Pomana nu o sa vezi daca nu muncesti si nu ai cap.

Lasati nene povestile si miorlaielile. Inca din anii aia daca erai decent ca fotbalist puteai sa strangi bani frumosi si in Divizia C, mai ales daca prindeai contract la o echipa muncitoreasca, daca era si sustinuta de vreo intreprindere locala puteai sa fii platit mai bine ca in prima divizie. Daca n ai strans ai fost ori prost, ori lenes, ori cheltuitor. Si nici lui titi nu i plange tu de mila ca numai pe meciul cu timisoara pe care l a vandut a primit bani destui

luciann
luciann  •  19 Februarie 2017, 18:43

Iordanescu juca cu ceas la mana!? :)))))) Ce vremuri! :)))

Vezi toate comentariile (26)
Comentează