FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un fost mare jucător al Stelei dă de pămînt cu antrenorul campioanei: "Și-a bătut joc de două talente"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iulie 2015 12:23

Fostul mare jucător al Stelei, Marcel Răducanu, l-a desființat pe Massimo Pedrazzini, actualul antrenor principal al campioanei României din acte. 

"Aud că unii copii au fost dați afară de pe la cluburile pe unde au jucat pentru că au venit să se pregătească cu mine. Massimo Pedrazzini, de la Steaua, și-a bătut joc, anul trecut, de două talente, unul fiind portar.

I-a avut la antrenamente și i-a dat afară. A fost unul, Benjamin, care s-a întors la Steaua, iar Pedrazzini i-a cerut să predea echipamentul pentru că nu mai are ce căuta acolo.

Acum l-am luat eu, l-am adus în Germania la antrenamente. Copiii erau foarte talentați, portarul era foarte bun. El le-a interzis să vină să se pregătească cu mine.

Dar eu asta fac în vacanță, iar ei pot face orice, dacă vor, pot să cînte la acordeon. Acum le face și greutăți, că nu le dă cartea verde, că aparțin de Steaua, a zis Marcel Răducanu pentru ziarul Ring.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  28 Iulie 2015, 19:40
Postat de gizeh pe 28 Iulie 2015, 15:26

ranger... ce nick mai ai pe gigi?...wittman?

EXACT

341968516013923
Marcel Puscas  •  28 Iulie 2015, 17:57

Iar se baga in seama TRADATORUL raducanu ? Cand aud de el si FITELE pe care le dezvolta ma dezgusta... Orice ar spune, orice ar face TRADAREA si TRADATORUL sa bage capul in pamant (trebuia sa i-l bage, de mult, altii) Un sfat pe tradatori: CIOCU' MIC.

atentu
atentu  •  28 Iulie 2015, 15:26
Postat de khal_37 pe 28 Iulie 2015, 13:43

Ati cazut definitiv in derizoriu si chiar penibil cu genul acesta de articole cu care zilnic, de ani de zile loviti in Steaua...de marii antrenori Panduru, Stoichita, Lita Dumitru care intr-un trecuta prestat 4 luni de munca ca sofer pe camion la nemti ,,Lita Dumitru s-a intalnit de Sarbatori cu Becali, care l-a luat la Steaua 2. Ii pare rau acum ca a criticat Steaua in trecut...'', sa nu-l uitam pe marele antrenor Balint! Care ,,lovesc'', ,,desfiinteaza'', ,,critica'', ,,dau de pamant'', ,,ridiculizeaza'', ,,ataca''. 4 octombrie 2013- ,,O legenda a Stelei il desfiinteaza pe Meme Stoica:''. ,,16 mai 2015 - O fosta glorie a clubului ii desfiinteaza pe stelisti!'', ,,Steaua, desfiintata de o fosta glorie 18 feb. 2012 - Fosta glorie stelista Lita Dumitru critica aspru prestatia ''ros-albastrilor''. ,,28 mai 2015 - Fosta glorie stelista Balint il desființează pe patronul campioanei:'', ,,11 iulie 2015 Campanie de transferuri dezastruoasă pentru campioană, Panduru'', ,,Luni, 16 Septembrie 2013. Iancu, desfiinţat de un fost antrenor al Stelei -Stoichita: ''28 iulie 2015, Balint desfiinţează transferurile Stelei:'' si alte sute de asemenea articole. Jurnalism de amatori, jurnalisti antistelisti.

Nu ! *** , care se dau mari timizi si educati si cenzureaza comentariile asa-zis indecente , dar ei posteaza articole *** ! Ce nu face " jurnalistul " GSP pentru un pumn de arginti ? Chiar si un incest !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează