FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Un fost oficial dinamovist îl vede pe Burleanu drept drept favorit pentru un nou mandat la FRF: "Ar câștiga și fără campanie"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 30 mai 2017 20:45

Cristi Bobar, fost director sportiv la Dinamo și actual președinte al echipei Cetate Deva, este de părere că Răzvan Burleanu este favorit la câștigarea unui nou mandat în fruntea FRF. 

"Dacă peste o lună ar fi alegeri la FRF, Burleanu ar câștiga și fără campanie", a spus Bobar la TV Sport ro.

Fostul oficial dinamovist a comentat și actuala situație de la Dinamo și susține că Ionuț Negoiță este nedreptățit de atitudinea suporterilor din "Ștefan cel Mare".

"E normal ca domnul Negoiță să fie supărat că nu se face stadionul, pe el a fost pusă foarte mare presiune de dinamoviști. Acum a scos echipa din insolvență, a mărit salarii, a luat un trofeu, dar nu au casa lor.

Dacă pe vremea când eram eu director sportiv la Dinamo meciurile cu Steaua erau câștigate doar de suporteri, acum sunt câștigate și pe teren. Suporterii au rămas lângă ei", a adăugat Bobar.

Cristi Bobar a fost director sportiv la Dinamo în perioada 2013-2014.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
1615275382087697
Yuri Firsov  •  31 Mai 2017, 06:21

STAI LINISTIT MAI ""BOBITA""CA BURLEANU FARA PONTA SI ESTE ""ZERO""!!!SI CUM NU PSD-ul NU-SI MAI PERMITE SA FACA IAR GAFA CU ""CIURLI-BURLI"" SIGUR O ""VA LUA IN BOT!!!!

gabiprossi
gabiprossi  •  30 Mai 2017, 23:44

Nu ne lasa burleneeeeeeee!!!!!!!!!!! Tu esti chintesenta fotbalului romanesc, mondial si intergalactic! Fara tine, fotbalul este este precum ***!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua_nu_e_fcsb
steaua_nu_e_fcsb  •  30 Mai 2017, 22:00

ba *** si faptul ca nu scpate zidaru tau o chifla din buzunar nu zici nimik !!!***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează