FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDALUL PARIURILOR

Un fost președinte de club recunoaște: "Fotbaliștii mei jucau la pariuri și nu i-am oprit! Și Șumudică juca"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 februarie 2016 19:48

Constantin Zotta a mărturisit azi că pe vremea cînd acesta era președintele în Liga 1 existau fotbaliști în echipa sa care jucau la pariuri. Zotta a fost oficialul echipelor Rapid, FC Brașov și Vaslui.

"La echipele la care eram președinte știu că am avut jucători care jucau la pariuri. Mă informam, nu știam eu direct cine joacă. Eu trebuia să-mi asigur un climat bun la echipă și să văd dacă ceva e împotriva grupului. La vremea respectivă nu erau aceste noi articole în regulament. Nu interveneam să-i opresc. Nu era interzis atunci", a declarat Zotta la Dolcesport.

Zotta a vorbit și despre situația în care e Șumudică și a găsit rezolvarea: "Știu că Șumudică juca la pariuri atunci cînd era jucător. Dacă aș fi conducătorul Astrei l-aș susține pe Șumudică, aș ieși prin mass-media, le-aș propune jucătorilor să fie lîngă Șumi, iar prin spate mi-aș căuta alt antrenor".

Citește și: Șumudică a confirmat: "Da, am avut o casă de pariuri"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
benaflek
benaflek  •  13 Februarie 2016, 16:13

sa nu care cumva sa te puna necuratul sa pariezi pe dinamo campioana cat esti in play of ca pentru asta nu te mai duci la frf te duci direct la dna sumidica

986379311381755
Lengyel Adrian  •  13 Februarie 2016, 11:56

Sumudica este pur si simplu un parior inrait ceea ce probabil ca nu e bine dar e problema lui. Si in scurta perioada petrecuta la Arad paria sute de Euro ( stiu asta sigur) dar acest lucru nu il face blatist. In definitiv fiecare face ce vrea cu banii lui.

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  13 Februarie 2016, 08:22

Cine e Zota a uitat cîte meciuri a trîntit,un neica nimeni care se baga în seama.Acum ar trebui sa se autosesizeze comisiile sil faca sa vorbeasca.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează