FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un fost șef din Ștefan cel Mare îl urechează pe Negoiță: "Ai făcut două greșeli fundamentale"

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 noiembrie 2017 11:59

Vladimir Cohn, fost conducător la Dinamo, a vorbit despre actuala situația a echipei roș-albe și a spus că Ionuț Negoiță a făcut două mari greșeli de-a lungul celor 5 ani ca șef la echipa alb-roșie.

"E o situație delicată. Greșeala a început când Negoiță a hotărât să se despartă de Mircea Rednic. Începuse să construiască o echipă, un club, iar Dinamo devenise din nou atractiv pentru jucători. Apoi a început o degringoladă, schimbări dese de antrenori, jucători, asta a dus la actuala situație.

Mai mult, Negoiță a venit la Dinamo și l-a pus pe Anghelache președinte. Ca ce? Referire la trecutul glorios al lui Dinamo? A zis « Hai să ne aducem aminte de Miliție și Securitate?». E profesor în economie, dar nu are treabă cu fotbalul. Oricât ar fi de prieten cu Lucescu. Sunt greșeli fundamentale.

Si Contra a avut un moment bun, dar anumite condiții cerute de Contra nu au putut fi îndeplinite de Negoiță. A fost o altă ruptură între antrenor și proprietar, iar rezultatele se văd", a spus Cohn la Pro X.

"Miriuță, după scandalul de la Bacău, a bagăt jucătorii la meci. Dacă era un antrenor care avea noțiuni de pedagogie putea să spună că nu joacă și «Mergem la București, discutăm apoi și vedem». El i-a băgat în meci, a câștigat meciul, apoi a făcut scandal" Vladimir Cohn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
calinescu_
calinescu_  •  17 Noiembrie 2017, 13:38

MAI COAHNE , TU CU PRIETENII TAI ATI ADUS DINAMO IN PRAGUL FALIMENTULUI ....!!!!! REDNIC A FACUT SI EL GRESELI IMPARDONABILE .....!!!!!SA-I DAI AFARA PE VOINOVICI SI PE VALI LAZAR CA AI INTERESE CU ANTON SI KORTOG ????????????? CU VOINOVICI SI LAZAR CASTIGA LA PAS CAMPIONATUL ....!!!!! CONTRA SI MUTU AU DISTRUS ECHIPA ....!!!!!! CUM SA-I DAI PE BUSULADZICI SI PE NISTOR ???????????????????????????? ESTE UN PSEUDO ANTRENOR CARE LA VAZUT PE CHOLO CA SE AGITA SI CREDE CA LA ASTA SE REZUMA ROLUL ANTRENORULUI ....!!!!!

gicab
gicab  •  17 Noiembrie 2017, 13:26

Ce funcție de conducere a avut Cohn?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close