FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

Un fost selecționer al României a rupt tăcerea! Critică situația de la Steaua: "O corupție fantastică, s-au comis ilegalități" » De ce nu are încredere în Daum și Federație

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 aprilie 2017 10:26

Ladislau Boloni, legendarul jucător al Stelei din anii '80, a vorbit despre situația complicată în care se află clubul la care a făcut istorie, recunoscând faptul că privatizarea echipei a fost marcată de mai multe ilegalități. 

"Ma deranjează mult că un club ca Steaua a intrat într-un adevărat circ. Eu nu știu unde se află adevărul, dar sunt ferm convins că s-au petrecut niște ilegalități la vremea respectivă, când s-a privatizat.

A existat o corupție fantastică la vremea aceea în România și s-a profitat. Treaba e că nu văd nimic clar la ora asta, iar ceea ce mă întristează este că legislația nu funcționează cum trebuie și nu se poate ajunge la o decizie care să nu mai poată fi contestată în vreun fel", a declarat Boloni, într-un interviu acordat la Radio Sport Total FM.

Selecționer al naționalei României între 2000 și 2001, Ladislau Boloni crede că fotbalul românesc trece printr-o perioadă extrem de dificilă și nu vede în Daum o soluție viabilă pentru prima reprezentativă.

"La cum văd fotbalul actual în România, performanța este greu de atins fără bani. Vindem pe cât vindem și aducem jucători de mâna a treia sau patra. De asta nici nu avem cum să pătrundem printre echipele puternice ale Europei.

Din ceea ce văd la ora asta la națională, avem mari greutăți. Cred că suntem pe un drum greșit și nu văd cum un străin ar rezolva problema.

Cred că Daum nu este omul potrivit la locul potrivit, iar actuala conducere a Federației mai are mult de învățat", a mai spus Boloni. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  29 Aprilie 2017, 19:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alex_stef22
alex_stef22  •  29 Aprilie 2017, 17:01
Postat de ovidiu_3003 pe 29 Aprilie 2017, 16:13

...ungurul asta ce nationalitate zice ca are ?...franceza ?

Este român. Mai român decât *** asemănătoare ție vor putea reuși vreodată să fie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  29 Aprilie 2017, 16:58

*** de ovidiu-3003 ,ungurul acesta civilizat ,cult si fotbalist de Mandrie al Romaniei este mai ROMAN SI PATRIOT decat tine sau ciobanul pe care il pupi in fund si care,de fapt,a DISTRUS...Steaua!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează