FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

Un fost selecţioner dă de pămînt cu fotbalul românesc: "A trăit mult timp cu bani negri"

Articol de GSP - Publicat marti, 15 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 15 iulie 2014 19:27

Ladislau Boloni a comentat situaţia financiară a Stelei, care nu e una deloc roz. Fostul selecţioner crede că mult timp fotbalul românesc a trăit din bani negri. 

“Sper că se va califica Steaua cu Stromgodset, aşa ar fi normal. Cît priveşte punga strînsă de la club, cred că ani buni fotbalul românesc a trăit deasupra capacităţilor sale financiare.

Au fost folosite diferite manevre în trecut, prin care se făceau rost de bani, de bani negri chiar, prin care era finanţată activitatea fotbalistică.

Nu ştiu calculele în detaliu, dar sînt convins că fazele pe care Steaua le-a atins în cupele europene ar trebui să asigure un buget bun”, a spus Ladislau Boloni la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
supersolo
supersolo  •  16 Iulie 2014, 23:21

Böloni...pai in toata lumea banii negri sunt rulati in fotbal pentru a-i face albi..si retrasi in momentul vinderii sau cumpararii unui jucator....nu e o filosofie noua ..doar ca depinde de legea sponsorizarii ...lege diferita de la tara la tara ....despre Romania liniste in domeniu ...de aici ...si presupunerile astea cu dublu inteles....

egodava
egodava  •  16 Iulie 2014, 07:12

Locuri de munca in toata tara! Oferim din start contract legal si seriozitate maxima! Oferim si dovada platii! Primele castiguri au fost deja acordate! Tot mai multi oameni multumiti lucreaza cu noi! NU e MLM si NU e joc piramidal! Aveti sansa de a castiga 300 de dolari lunar, lucrand 3 ore pe zi ca operator online! Va trimitem detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

borat101
borat101  •  16 Iulie 2014, 03:54

Si ce este nou? Nimic. Toata lumea stie, numai ca inca nu sa declarant/zis in ziare!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează