FOTBAL  »  Superliga  »  COMPORTAMENT

Un fotbalist al FCSB-ului dezvăluie cine sunt fotbaliștii-model din echipa lui Dică: "Îi urmărim tot timpul"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 07 noiembrie 2017 10:15

Dennis Man, mijlocașul celor de la FCSB aflat în cantonament cu naționala U21, susține că Budescu și Teixeira sunt jucătorii de la care tinerii echipei au cel mai mult de învățat.

Fotbalistul de 19 ani a rămas impresionat de modul în care se antrenează cei doi și dezvăluie că tinerii îi urmăresc cu atenție pe Budescu și pe Teixeira în timpul antrenamentelor.

"Noi, cei tineri, avem multe de învăţat de la Teixeira şi de la Budescu, jucători cu experienţă. Încercăm tot timpul să-i urmărim şi să luăm tot timpul ce-i mai bun de la ei. Acum 2 ani jucam în Liga a II-a şi acum joc în primăvara europeană şi aproape meci de meci în liga I. E un pas mare pentru mine în carieră", a spus Man la TV Telekom Sport.

La 37 de ani, Teixeria este veteranul formației antrenate de Nicolae Dică, iar când mijlocașul juca primul meci la seniori, în iulie 1998, Dennis Man încă nu se născuse.

Transferat în vară de la Astra, Budescu (28 de ani) a avut un start de sezon excelent în tricoul roș-albaștrilor, pentru care a reușit 7 goluri și 6 pase decisive în cele 16 meciuri jucate în toate competițiile. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează