FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un fotbalist al lui Dinamo s-a plâns în presa franceză de rasismul din România: "Fanii imitau sunetele maimuțelor"

Articol de GSP - Publicat joi, 25 februarie 2016 14:32

Harlem-Eddy Gnohere a povestit în presa din Franța cum a căzut victima rasismului în România, la un meci între Petrolul și Dinamo (1-2).

"Îmi place atmosfera de pe stadionul lui Dinamo, îmi plac fanii și am fost foarte bucuros că am câștigat cu Steaua în cel mai important meci al sezonului. Ce nu mi-a placut a fost modul în care am fost jignit la Petrolul - Dinamo.

Fanii imitau sunetele maimuțelor, mesajele fiindu-mi adresate. Cred că suporterii nu au apreciat succesul meu la altă echipă mai ales într-un sezon dificil pentru ei. I-am transmis și arbitrului, dar nu a luat nicio decizie. Aceasta a fost singura înâmplare neplăcută în România", a declarat Gnohere, fotbalist de origine franceză, pentru Footballski.fr.

"Când am ajuns la Dinamo, am auzit anumite lucruri despre antrenorul Mircea Rednic, lucruri nu prea bune. Am decis să nu iau în serios ceea ce am auzit și acum am o relație excelentă cu dânsul. Dacă Dinamo are acest parcurs bun, asta i se datorează în mare parte lui Mircea Rednic. Ne forțează să ne atingem limitele, este perfecționist. Cu toții avem același obiectiv la club, muncim pentru același țel" Harlem Gnohere

9
goluri a marcat Gnohere în acest sezon pentru Dinamo

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
mplttev
mplttev  •  25 Februarie 2016, 20:02

S-au speriat și spectatorii săracii! Uite domne, nu mai poți mânca o banană în tribună că te acuză ăștia de rasism și defăimare. Dragnea nu doarme.

travka
travka  •  25 Februarie 2016, 16:42

Bine ca le ai spus francezilor, care fac toată nația romana *** la televizor ne numesc *** și asa mai departe, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

juliusmad
juliusmad  •  25 Februarie 2016, 16:34
Postat de vladutz13 pe 25 Februarie 2016, 16:08

Tu ai probleme cu intelegerea?? Este evident din articol ca se referea la suporterii Petrolului, ca aia au facut sunetele alea la meciul direct. Trebuia sa faca scandal inca de-atunci, sa verifice comisiile inregistrarile si sa inchida stadionul... ar trebui sa fim mult mai duri cu manifestari de tipul asta. Sa fie trimisi observatori speciali la recidiviste, sa forteze cluburile sa scape de specimenele care se comporta asa... In Anglia daca faci asa ceva pe stadion faci de-a dreptul inchisoare.

:)))))))) nu prea le inteleg ei pe astea. totul e impotriva lui dinamo :))))))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează