FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Un fotbalist crescut de Bilbao, aproape de CFR Cluj!

FOTO: Miathletic.com
FOTO: Miathletic.com

Articol de GSP - Publicat luni, 04 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 04 august 2014 16:58

CFR Cluj caută să se întărescă în atac şi sunt aproape de a semna cu un fotbalist care a evoluat ultima dată în liga a treia spaniolă.

Urko Arroyo este un atacant născut în ţara bascilor şi crescut de Athletic Bilbao. De altfel, Athletic este singura mare echipă pentru care a jucat fotbalistul, bifînd doar două meciuri pentru echipa mare a bascilor.

Ultima dată, Arroyo a evoluat pentru gruparea din liga a treia spaniolă Toledo.

27 de ani este vîrstă lui Urko Arroyo, care poate evolua atît în bandă, cît şi ca atacant retras.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
bamse1901
bamse1901  •  04 August 2014, 20:09

vine si el dupa ce sunt eliminati

valiza.epo
valiza.epo  •  04 August 2014, 19:02

Mijlocul e problema la CFR. De cand au plecat Culio si Renan nu mai joaca nimic echipa asta. Miriuta crede ca pregatirea fizica rezolva toate problemele. Mingea nu mai conteaza.

calinescu_
calinescu_  •  04 August 2014, 18:34

CFR NU MAI EXISTA .....!!!! CFR A MURIT CAND A RENUNTAT LA CADU SI LA GABI MURESAN ....!!! MIRIUTA E UN PERSONAJ TRAGICOMIC ....!!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează