FOTBAL  »  Superliga  »  RETRAGERE

Un fotbalist cu 144 de meciuri în Liga 1 a decis să se retragă: "Azi se încheie un capitol foarte important din viața mea"

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 decembrie 2017 20:01

Dan Mihai Roman a luat hotărârea să renunțe la cariera fotbalistică la vârsta de 31 de ani. Atacantul a făcut anunțul pe pagina sa de Instagram.

"Azi se încheie un capitol foarte important din viața mea. Am decis ca azi să fie ziua în care îmi închei cariera de fotbalist profesionist.

O carieră cu bune și rele, cu momente frumoase și mai puțin frumoase, cu bucurii și tristețe, dar o viață pe care am iubit-o și o voi iubi mereu. Mulțumesc tuturor care m-au «suportat» atâta timp, soției, care m-a susținut mereu și a fost la bine și la rău lângă mine, și familiei", a scris Roman pe contul său de Instagram.

De-a lungul carierei, jucătorul care a început fotbalul la Gloria Bistrița a mai jucat pentru CFR Cluj, Forex Brașov, CSM Râmnicu Vâlcea, ASA Târgu Mureș, Gaz Metan, FC Botoșani și CSM Poli Iași.

Dan Roman a debutat în Liga 1 în deplasarea de la FC Vaslui din 30 iulie 2010, scor 1-1.

21 de goluri în 144 de meciuri în Liga 1 a înscris Dan Roman

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
cristi_butelie
cristi_butelie  •  16 Decembrie 2017, 15:14
Postat de haideusicfr pe 15 Decembrie 2017, 21:04

Bravo Roman, ai avut curajul necesar!

Pe care nu-l ai tu sa spui adio :)))

haideusicfr
haideusicfr  •  15 Decembrie 2017, 21:04

Bravo Roman, ai avut curajul necesar!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează