FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un fotbalist de pe lista cu transferuri publicată de Gazetă recunoaște: "M-a sunat nea Ando"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 mai 2016 15:20

Gazeta Sporturilor a anunțat în urmă cu câteva zile că Viorel Nicoară (26 de ani) se află pe lista cu jucători pe care Ioan Andone vrea să-i aducă la Dinamo.

Mijlocașul stânga de la Pandurii recunoaște că a fost sunat de noul antrenor Ioan Andone. Nicoară a mai lucrat cu "Fălcosul" în trecut la CFR Cluj.

"Da, este adevărat că m-a sunat nea Ando. Cu dânsul am mai lucrat şi la CFR Cluj, unde am câştigat un campionat şi am jucat apoi în Champions League. M-a sunat să mă întrebe dacă vreau să vin la Dinamo şi i-am spus că sunt interesat. Dinamo este o echipă mare, e o echipă de tradiţie, cu suporteri care fac coregrafii foarte frumoase. Are cei mai buni suporteri din ţară. Pentru mine, Dinamo ar fi prima opţiune în această vară. pentru că au fost primii care s-au interesat de mine. Pe lângă Dinamo, mai am şi alte oferte, din ţări ca Grecia sau Cipru.

Situaţia cu Pandurii este următoarea: pe 30 iunie mi se încheie contractul. Nu exclud varianta de a rămâne acolo, dar pentru că nu se ştie care va fi viitorul echipei, trebuie să mă concentrez pe cariera mea. Acolo, la Pandurii, am avut un grup unit şi îmi pare rău că echipa se dezbină.

Nu este normal ca o echipă care a terminat pe podium să se dezbine într-un timp atât de scurt. Am avut un staff tehnic foarte bun, cu un antrenor care a ştiut să ne încurajeze când ne-a fost mai greu şi a ştiut să ne motiveze", a declarat Viorel Nicoară la Digisport.

500.000 €e cota de transfer a lui Nicoară, conform transfermarkt

Stăncioiu (ASA), Nistor și Răduț (ambii Pandurii) sunt și ei pe lista lui Ioan Andone.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
zecs93
zecs93  •  25 Mai 2016, 23:10

Nicoara e un jucator bunicel, e peste lazar sau bartalstovu dupa parerea mea, dar sincer nu-l vreau la Dinamo !!! Il prefer pe Radut si pe Zoubir !!!

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  25 Mai 2016, 20:31

*** cu nicoara al tau cu tot si luati-l si p ando cu voi !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hehehehe
hehehehe  •  25 Mai 2016, 19:22

Ooo ce bucurie! Premiera!!! In sfarsit ati nimerit si voi un viitor transfer si asa de bucurosi sunteti incat ati facut un articol cu asta! Uraaa! Uraaa!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează