FOTBAL  »  Superliga  »  FOTBAL

Un fotbalist din Liga 1 a fost şocat de ce a găsit în România: "Nu am putut face asta"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 29 decembrie 2014 11:24

Liga 1 a luat o pauză, însă obiceiurile din România l-au lăsat cu gura căscată pe fotbalistul celor de la FC Botoşani, Martinus Quenten.
Atacantul moldovenilor s-a arătat uluit de faptul că a fost invitat să consume carne de porc, alături de colegii săi.

"Ştiu că vouă românilor vă place porcul. Am văzut o dată, la o masă, cu echipa un porc prăjit, iar toată lumea mînca pielea porcului. Pentru mine a fost atît de ciudat să văd cum mănîncă. Eu nu am încercat deoarece era foarte ciudat pentru mine", a spus Martinus la Look TV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (43)
xnread
xnread  •  29 Decembrie 2014, 17:19

Dl respectiv nu este batav de origine ci provine din Antilele Olandeze unde victima Craciunului isi regaseste prestigiul specialitatii, gurmanzii din Curacao, servind cu prilejul Nasterii Domnului si a revelionului, Ayaca[provenienta Venezueleana] unde fundul sau blatul este umplut printre altele cu carne de porc si pui, sunca, masline, castraveti, ardei iute si desigur cascaval ras (Edammer) ;-);-)

1349magus
1349magus  •  29 Decembrie 2014, 16:59
Postat de wwerko80 pe 29 Decembrie 2014, 15:37

diferenta intre romania si olanda e ca romania si china! Imi place comparatia :))) In orice caz, majoritatea romanilor sunt incuiati la minte. Omul nici macar nu a jignit "cultura" romanului de a slujii porcul, pur si simplu si-a spus opinia. Dar vitejii de pe aici au sarit imediat sa il injure! Ce sa ceri...nu e vina lor.

Bre, noroc cu matale ca esti destupat si ai venit sa ne luminezi, altfel ramaneam in intuneric. Am o scarba pe astia de generalizeaza... neamul "x" e puturos, neamul "y" e nesimtit, etc. Iti urez traditionalul " hai sictir!".

piet
piet  •  29 Decembrie 2014, 16:30
Postat de turcescu pe 29 Decembrie 2014, 16:07

ARTICOL SCRIS DE C R A T I TOIU, CAND COLO ERA VORBA DE CARNE DE PORC!

ba da ce plimbat esti sti tu ce si cum se maninca ! PULAS nu ai mincat tu toata viata ta atitea fripturi cite tari am vazut eu si iti garantez caci cu exceptia tarilor musulmane in intreaga lume se maninca porc si sorici .singura exceptie o face comunitatea germana din sibiu careia ii place mai mult ce ramine in urma circumciziilor tatarilor din romania

Vezi toate comentariile (43)
Comentează