FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

Un fotbalist din Liga 1 atacă FRF: "N-aș accepta așa ceva" + Ofertă neașteptată pentru el

Articol de GSP - Publicat marti, 11 iulie 2017 21:13

Daniel Niculae a ajuns la 34 de ani, dar nu duce lipsă de oferte. Atacantul care e liber de contract după despărțirea de Astra e la un pas de a ajunge la Voluntari, echipă care a câștigat Cupa și Supercupa României în acest sezon.

Vârful a trimis săgeți către FRF în momentul în care a fost întrebat ce reacție ar avea dacă FCSB va câștiga titlul la TAS: "Dacă aș fi în locul celor de la Voluntari, eu n-aș accepta să mai joc Supercupa. Nu trebuia să se ajungă aici, e clar".

Daniel Niculae a vorbit și despre oferta pe care a primit-o de la FC Voluntari și spune că sunt șanse să ajungă la echipa momentului în România.

"Momentan mă pregătesc singur, deși nu se compară cu o pregătire centralizată. Sunt prieten cu Dan, ne știm de foarte mult timp, dar, momentan, nu am luat nicio decizie. Nu este ușa închisă.

Dacă acum doi ani eram gata să-mi închei cariera, acum vreau să mai joc, mă simt foarte bine din punct de vedere fizic. Nu mă grăbesc cu decizia, sunt foarte liniștit. Când voi fi gata 100% fizic, atunci voi decide”, a declarat Niculae la TV Digi Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează