FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un general din Armată este de partea lui Becali: "Dacă nu era el, clubul era mort! Talpan aduce bani de la mama lui de acasă?"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 ianuarie 2017 11:26

Ilie Năstase, general în Armata română, a vorbit despre scandalul dintre CSA și Gigi Becali și îl susține pe omul de afaceri.

Fostul jucător de tenis a spus că Becali ar trebuie să dea Armata în judecată, fiind convins că va câștiga un eventual proces cu Clubul Sportiv.

"Nu înțeleg de ce după atâția ani s-a trezit Armata să distrugă acest club. Dacă Becali nu băga bani, clubul ăsta era mort. Dacă eram în locul lui, aș calcula câți bani am bagat în fotbal. Dacă se duce mâine în proces cu Steaua, câștigă, la câti bani a băgat în club. Nu știu de ce nu face asta.

Armata de unde are bani? Noi dăm bani la buget și ei unde îi bagă? De unde ia Talpan bani? De la mama lui de acasă? Se vrea distrugerea Stelei. De ce vrem să distrugem o echipă? Avem atâtea echipe bune?", a spus Năstase la TV Sport ro.

Citește și: Război total la Steaua '86! Duckadam face declarații incendiare în Gazetă: "Pițurcă nu vine dintr-un motiv incredibil la petrecerea de 7 mai! Mi se pare josnic ce face cu Steaua Armatei"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (57)
yoz7777
yoz7777  •  17 Ianuarie 2017, 08:49

Iliuta tata, poate vrei sa spui "cati bani a facut la Steaua". Ciobanasul piperean este pe plus, nu pe minus. Daca era pe minus de mult baga echipa in insolventa. Si putea sa castige mai mult, dar nu-l ajuta capul si nici n-o sa-l ajute vreo data. Legat de disparitia Stelei, toti cei care mergeti pe linia ca daca nu era ciobanasul Steaua disparea, stiti ca nu e adevarat, numai ca va luati bani direct sau indirect (presa si oamenii de fotbal) de la el si vreti sa ramana. Noi vrem fotbal, nu gainaria asta de campionat...

patraulea2015
patraulea2015  •  16 Ianuarie 2017, 20:26
Postat de Soos Vilmos pe 16 Ianuarie 2017, 17:59

Jalnica armata in care un asemenea specimen are grad de general.

Da, Iordanescu? Bumbescu Colonel? si asa mai departe,ca nu le stiu gradele la toti,meritau sa aiba grade?NU.

timm
timm  •  16 Ianuarie 2017, 18:08
Postat de haideusicfr pe 16 Ianuarie 2017, 16:56

OK ,voi fi pe faza !

Ora 13.00

Vezi toate comentariile (57)
Comentează