FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un general din Armată este de partea lui Becali și-l atacă pe Talpan: "De ce vorbește? Nu reprezintă Ministerul! FRF și LPF de ce nu se implică?"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 martie 2017 12:26

Ilie Năstase, general în cadrul Armatei, a vorbit despre scandalul dintre CSA și Gigi Becali, privind marca Steaua și l-a criticat pe Florin Talpan, juristul Armatei.

"Ce să facă Talpan cu trofeele? Cui să le dea? Să le vândă la licitație?
Nu știu cine i-a permis să vorbească și în numele cui vorbește. Am văzut câteva declarații de la Minister și nu prea erau de acord. El trebuie să aibă mandat, nu reprezintă MApN.

Ce să facă Talpan cu echipa? Cum să facă performanțe? Nimeni nu mai e atât de prost încât să dea bani. Gigi a avut noroc că câștigat bani în ultimii ani, dar a început prost.

Becali și Armata trebuie să negocieze față în față, nu prin ziare. Gigi să ceară o întrevedere și participăm toți care cunoaștem situația. Să vină și Păunescu.

Eu nu înțeleg de ce FRF și LPF nu se implică. Dacă dispare Steaua, cu ce se mai laudă?", a spus Năstase la TV Sport ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  28 Martie 2017, 05:47

*** pacalit cu generalul daca al va contra generalul iordanescu? ar fi lupta antre generali de asta nu va vindeti ziarul

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  27 Martie 2017, 21:14

Hal de titlu fecesebist: "Un general din Armată este de partea lui Becali și-l atacă pe Talpan". Toata planeta stie ca este vorba de singurul mascarici roman facut general la apelul bocancilor si care alaturi de gsp, este de partea lui becali.

jalabert
jalabert  •  27 Martie 2017, 19:28
Postat de Dragos Bargaoanu pe 27 Martie 2017, 19:19

Când te casătoreşti cu o penală care a fost la "zdup" ***, când apari îmbrăcat pe la turnee de tenis ca un măscărici...parcă e prea multă prostie pt.ca lumea să te mai bage'n seamă, măi Iliuță.Eşti ridicol!

cand esti un comunist prost ca tine merge sa folosesti ochelari de soare si noaptea.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează