FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Un jucător de la CFR Cluj iese la atac după intrarea clubului în insolvenţă: "Nu vor să-mi dea banii! Justiţia îşi va face treaba"

Articol de GSP - Publicat luni, 09 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 09 februarie 2015 18:44

Atacantul celor de la CFR Cluj, Liviu Ganea, atacă dur conducerea ocupantei locului 2 din Liga 1 la finalul turului. Acesta consideră că intrarea în insolvenţă nu s-a făcut în termeni normali, ci totul a fost premeditat pentru ca jucătorii să nu-şi mai poată lua restanţele.

“O să facem toate demersurile necesare pentru a vedea dacă intrarea în insolvenţă a lui CFR s-a făcut aşa cum trebuie. Termenul normal e de 30 de zile, la Cluj s-a făcut totul în patru zile.

Restanţele mele sînt de 60.000 de euro. Ei n-ar vrea să-mi mai dea nimic, rămîne de văzut cît voi mai primi. Nu vreau să fac trimitere către cineva anume, dar cine a semnat anumite documente, cine a contribuit la această situaţie va plăti. Veţi vedea că justiţia îşi va face treaba!

S-au apelat la tot felul de tertipuri, domnul Mureşan ne spunea să avem răbdare, să mai păsuim clubul cîteva săptămâni, pentru că aşteaptă să intre banii de la televiziuni şi ne vor fi plătite toate datoriile.

Inclusiv cei de la comisii ne spuneau că o să intre banii de la televiziuni. A fost ceva premeditat astfel încît ei să intre în insolvenţă şi să nu mai plătească nimic.
CFR mi-a propus acum un an şi ceva să renunţ la mai mult de jumătate din bani şi să plec liber de contract”, a spus Liviu Ganea la Dolce Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
daniaania
daniaania  •  10 Februarie 2015, 10:18

Din pacate acest jucator nici nu cred ca ajucat 3 meciuri la CFR....este modest. Unii jucatori sar din club in club fara a juca...Este bine sa stai si sa vina banii, nu?

euce
euce  •  10 Februarie 2015, 10:11
Postat de cartgrigorescu pe 10 Februarie 2015, 09:07

El ar fi cam ultimul care ar putea revendica bani. Nu a prins nici 4 meciuri ca titular. A cam tot a fost in tribuna. Nici pe banca de rezerve. Cand a intrat, nu a facut nimic...

a fost lasat sa plece "liber de contract",a uitat asta d.ul gl,un ratat care vrea bani nemunciti,cum de altfel sunt toti cei care cer acum bani,au plecat findca nu jucau au plecat ,liberi de contract,asa ca....

cartgrigorescu
cartgrigorescu  •  10 Februarie 2015, 09:07

El ar fi cam ultimul care ar putea revendica bani. Nu a prins nici 4 meciuri ca titular. A cam tot a fost in tribuna. Nici pe banca de rezerve. Cand a intrat, nu a facut nimic...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează