FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - DINAMO 0-4

Un jucător a ratat meciul Chiajna - Dinamo pentru a merge la o nuntă: "Nu se poate accepta așa ceva!"

Bumba, foto dreapta
Bumba, foto dreapta

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 mai 2018 23:47

Antrenorul Concordiei Chiajna, Ionuț Badea, a vorbit despre situația atacantului Claudiu Bumba, care a ratat meciul cu Dinamo, terminat 0-4, din cauza unui eveniment la care nu i s-a dat voie să meargă, dar jucătorul a plecat oricum.

"Bumba a venit să-mi ceară voie pentru a merge la un eveniment din familia lui (n.r. nunta surorii lui). Nu i-am dat voie. A fost neoportună această ieșire în decor. Asta depășește limita antrenorului. E un regulament. A cerut să plece. I-am zis că emoțional sunt alături de el, dar aici e fotbal profesionist, iar așa pare că suntem într-o zonă de grădiniță. Nu se poate accepta, mai ales că suntem într-o situație dificilă. Acum e hotărârea clubului ce va fi. A luat decizia de unul singur, iar clubul va decide ce se va întâmpla cu el", a spus Badea la Look TV.

"asta e realitatea"

Badea a vorbit și despre înfrângerea în fața lui Dinamo: "A fost un meci destul de greu de digerat pentru noi. În condițiile unui meci cu Dinamo, o victorie sau un egal ar fi fost un bonus. Se pare că nu ne-am revenit fizic, dar uzura mentală a fost pregnantă. Au fost momente de anestezie în joc. Am luat goluri repede și așa s-a scris istorie. Trebuie ca meciul viitor, cu Juventus, să avem un joc mai atent.

Trebuie să ne adaptăm condițiilor. Față de alte echipe, am avut un timp de refacere mai mic. Se vede, dar asta e realitatea. Obiectivul pentru care eu am venit aici este continuăm și în sezonul viitor în Liga 1. Mai avem meciuri importante".

PROGRAMUL ETAPEI A 10-A

Play-off
Duminică, 20:45 Iași - Craiova
Duminică, 20:45 CFR - Viitorul
Duminică, 20:45 FCSB - Astra

Play-out
Sepsi - Juventus 2-1 Detalii AICI
Chiajna - Dinamo 0-4 Detalii AICI
Duminică, 17:00 Voluntari - Botoșani
Luni, 20:45 Poli Timișoara - Gaz Metan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
100002473541087
Danut Ognean  •  20 Mai 2018, 12:18

de ce -mi tot banati comentariile moderatori gigisti ai gsp?va reclam la cna si cncd

luciano86
luciano86  •  20 Mai 2018, 09:08

Fotbal profesionist sau ce spanac avem noi in "divizia A", daca se insura frate'miu sau marita sora'mea eram prezent la nunta, vorba aia... o data te insori... cel putin asa ar fi frumos cand te gandesti la familie, vrei ce e mai bun pentru ei...

claudiu.h12
claudiu.h12  •  20 Mai 2018, 06:56

Pariez pe victoria blatistă a Voluntariului

Vezi toate comentariile (10)
Comentează