FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Un jucător din Liga 1 a schimbat echipa! Plecat de la Craiova, a semnat cu o altă formație

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iulie 2016 15:25

Plecat de la CS U Craiova, Andrei Herghelegiu a semnat un contract pe 3 ani cu FC Botoșani. Fotbalistul de 24 de ani a prins 26 de meciuri pentru olteni și a marcat 4 goluri.

"Este un jucător bun care ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivele. A contat foarte mult că este polivalent, el evoluând atât ca vârf, dar şi în bandă. În plus, Leo îl ştie foarte bine şi l-a dorit foarte mult. Astăzi am semnat acordul de prelungire a contractului cu Deyvidas Matulevicius şi fundaşul dreapta Andrei Patache.

Lotul prinde uşor-uşor contur. Chiar dacă unii ne cântau deja prohodul le spun să stea liniştiţi, pentru că noi ştim foarte bine ce avem de făcut, ştim să ne facem temele foarte bine şi să alcătuim un lot care să facă faţă cerinţelor noastre.

Îi anunţ pe suproteri că le mai pregătim nişte surprize pentru zilele următoare, şi mă refer strict la transferuri, jucători care să se plieze pe ceea ce vrem noi", a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  01 Iulie 2016, 17:19

inca o echipa care sta sa i traga goluri fcsb ...nu i buna de nimik cand joca cu fcsb ul lui Jiji ...

chromophobia
chromophobia  •  01 Iulie 2016, 16:12

Cornel Sfaiter catre un fotbalist strain,sezonul trecut:"Hei stii cine sunt eu?-No!I'm the BOSS !!!" :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close