FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Un jucător din Liga 1 dorit de Steaua le răspunde campionilor: "Dacă mă vreți, atunci mă căutați și la vară"

Articol de - Publicat joi, 21 ianuarie 2016 10:39

Fundașul celor de la FC Botoșani, Michael Ngadeu, aflat în cantonamentul de la Gura Humorului, a vorbit pentru prima dată despre interesul Stelei.  

Campionii au făcut o oferta sub așteptările conducerii moldovene, astfel că negocierile s-au încheiat. Cel poreclit de fani "Mișu din Camerun" nu regretă că a rămas la FC Botoșani.

Mai mult acesta spune că este fericit și își dorește să marcheze cît mai multe goluri. "Nu sînt suparat. De ce să fiu? Sînt fericit aici. Este o plăcere că o echipă ca Steaua s-a interesat de mine, dar nu sînt nervos.

Nu e ca atunci cînd nu ai echipă. Eu am un contract aici și vreau să-mi respect contractul. Am fost și accidentat. Nu am prea jucat, decît vreo 6 meciuri după accidentare. Dacă președintele și staff-ul au decis să nu-mi dea drumul, nu e nimic, eu trebuie să-mi fac treaba.

Trebuie să joc bine și cu siguranță ma vor căuta. Dacă într-adevăr au nevoie de mine, steliștii mă vor căuta din nou în vară. E posibil să plec și în străinatate", a declarat Michael Ngadeu.  

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
crimson.veritas
crimson.veritas  •  21 Ianuarie 2016, 12:27

Dar *** celor de la *** aflat in cantonament la Gura Umorului ... acest Misu Ngadeu ... nu aveti suspciuni rezonabile ca ar fi agent ISIS infiltrat, sau special ops? Fotbalist pare o acoperire mai buna chiar si decat ziarist sau editorialist! ...:))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dincolodenori
dincolodenori  •  21 Ianuarie 2016, 12:23
Postat de crimson.veritas pe 21 Ianuarie 2016, 12:11

Asa este! Nu numai ca nu respecta regulile sitelului ... dar contravine si interesului national fiind o chestiune de securitate nationala! La puscarie ... cu Domnul Fabetu! ...:))

Anghelache este in delagatie la GSP .....

crimson.veritas
crimson.veritas  •  21 Ianuarie 2016, 12:11
Postat de crimson.veritas pe 21 Ianuarie 2016, 12:06

***

Asa este! Nu numai ca nu respecta regulile sitelului ... dar contravine si interesului national fiind o chestiune de securitate nationala! La puscarie ... cu Domnul Fabetu! ...:))

Vezi toate comentariile (24)
Comentează