FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA - POLI IAȘI 1-1

Un jucător din Liga 1 șterge pe jos cu Federația și Liga » Îi dă dreptate lui FCSB: "E normal să se ducă la TAS"

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 mai 2017 22:34

Marius Croitoru s-a enervat foarte tare la finalul meciului dintre ACS Poli Timișoara și Poli Iași, scor 1-1, și i-a făcut praf pe oficialii FRF și LPF.

"Pentru mine nu contează absolut deloc meciul de Cupă, atât timp cât eşti tratat cum eşti tratat e şi normal să răspunzi cu aceeaşi monedă. Dacă ei te programează la 2 zile, la 3 zile... nu ştiu de ce am încercat noi să ajungem până aici, pentru că, atât timp cât joci 5 meciuri sau 4 meciuri în 10 zile, e normal să îi tratezi tu cum te tratează ei, cu dispreţ. Dacă ei cred că e posibil să joace o echipa la 3 zile sau la 2 zile, se înşală.

Dar, atâta timp cât sunt oameni prin forurile astea care nu au jucat fotbal în viaţa lor, e şi normal să li se pară uşor. Noi am încercat să tratăm cu respect toate competiţiile, chiar dacă am început cu -14 puncte. Nu mi se pare normal că o echipa care joacă în Liga I să fie depunctată cu 8 puncte pentru un regulament care se referă strict la echipele din liga a două", a declarat Croitoru la TV Dolce Sport.

Mijlocașul de 36 de ani al bănățenilor le dă dreptate celor de la FCSB, care au anunțat că vor merge la TAS pentru că se consideră campioni în detrimentul Viitorului: "Steaua are dreptul legal și normal să se ducă la TAS , păcat de acești copii care au câștigat campionatul pe teren, din cauza unor regulamente, campionatul se decide la TAS și nu e normal".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  15 Mai 2017, 06:30

Daca taceai,filosof ramaneai!Pacat ca ...pe teren te exprimi bine,dar in afara lui ramai tot un *** al ciobanului!Chiar nu intelegi ca sunt prea multi la rand care il pupa in cur pecioban,sperand la o,..ciosvarta din partea ***???Nu ai nici o sansapacat ca ti-ai...murdarit limba!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează