FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un jucător din lotul lui Dinamo a intrat în premieră în atenția selecționerului: "Are potențial să ajungă la națională"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 23 iulie 2017 13:41

Azer Busuladzici, mijlocașul de 25 de ani al lui Dinamo, a intrat în atenția selecționerului Bosniei, Mehmed Bazdarevici.

Jucătorul care evoluează din vara lui 2016 pentru Dinamo nu a debutat încă pentru echipa națională, însă evoluțiile convingătoare din ultima perioadă l-au propulsat în atenția selecționerului Bosniei.

Bazdarevici a declarat în presa din Bosnia că îl are în vizor pe Busuladzici și că acesta ar putea reprezenta o soluție fie pentru actuala ediție a preliminariilor, fie pentru viitoarea campanie de calificări, cea pentru EURO 2020.

"Busuladzici este un jucător interesant. Joacă la un club puternic din România, este înalt și acoperă mai multe posturi de la jumătatatea terenului. Este un jucător devensiv foarte bun, însă e periculos și ofensiv.

Vom vedea cum va arăta în viitor, dar, din ceea ce am văzut până acum, are potențial să ajungă la națională", a declarat selecționerul Bosniei, pentru publicația bosniacă sportske.ba.

Bosnia se află pe locul trei în grupa H din preliminariile pentru CM din 2018, la un punct de ocupanta locului secund, Grecia, și la cinci lungimi de liderul Belgia.

Următorul meci al Bosniei e programat pe 31 august, cu Cipru, în deplasare.

Vejle Boldklub, Odense Boldklub și Dinamo sunt echipele la care a evoluat Busladzici în carieră. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
gicab
gicab  •  23 Iulie 2017, 16:35

Care Neamț mai Steaua prima in ghiveci

lobbyone
lobbyone  •  23 Iulie 2017, 15:14

Defensiv e extrem de bun . La creatie/atac e dezastru .

1425838917717550
John Milne  •  23 Iulie 2017, 15:06

Cine il invata. Pe neamt sa aduca petarde de la Rusinea Insolventa aka Fc Pamant de Flori?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează