FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB, VINERI, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Un jucător gonit de Reghecampf e peste vedetele de la FCSB!

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat marti, 10 octombrie 2017 10:52

La duelul cu Voluntari de vineri, FCSB îl va întâlni pe Tudorie, golgeterul surprinzător al campionatului. Steliștii l-au pus pe liber în vara asta, după ce Reghecampf îl caracterizase drept un tip "bun să care bagajele".

Gigi Becali a triat atacanți, a sacrificat nume multe până s-a oprit la cuplul Alibec-Gnohere, opțiunile pentru postul de vârf din lotul actual. Dintre cei dați afară de curând, doi sunt golgeterii campionatului, Tudorie și Țucudean! Fiecare a înscris câte 6 goluri în turul sezonului regulat, un randament pe care nu-l înregistrează niciunul dintre fotbaliștii scumpi ai FCSB.

Alibec a costat două milioane de euro, un sfert de milion s-a plătit pe Gnohere. Țucudean și Tudorie au fost eliberați fără pretenții, financiare, doar ca să scape de ei și să facă loc pentru achizițiile care urmau să întârească echipa. Pe unul dintre refuzați, pe Tudorie, steliștii îl vor întâlni vineri în prima etapă din retur.

El a fost dat afară în modul cel mai urât, după ce fusese ținut prin tribună și apoi jignit direct în mandatul lui Reghecampf. "Tudorie? Poate să care bagajele!", a spus Laur într-o conferință de presă.

Reghe oricum nu-l considera pe Alex un atacant bun pentru Steaua, încercase să-l transforme în fundaș central. La o jumătate de an de când era testat ca stoper și trimis să care gențile, Tudorie e golgeterul campionatului!

Norocul: titularul l-a înjurat pe Claudiu

Alibec și Gnohere nu au marcat împreună 6 goluri, câte are el. Denis nu a contribuit cu niciun gol, francezul a marcat 5. Alex e și mult mai tânăr decât ei. Are 21 de ani, cu 5 sub vârsta lui Alibec și e cu 8 mai tânăr decât Gnohere.

Becali plătise 350.000 de euro când l-a cumpărat de la Oțelul Galați, dar a considerat că se poate lipsi de investiția făcută, n-a mai sperat să recupereze banii dați pe un "hamal", cum îl caracteriza Reghecampf.

La Voluntari, Tudorie a beneficiat și de context. Atacantul titular, Adrian Bălan, a marcat în primele etape împotriva Stelei și a "celebrat" golul înjurându-și antrenorul, pe Claudiu Niculescu. Tehnicianul l-a scos din lot pe Bălan și a mizat pe Alex, al cărui randament a devenit neașteptat de bun. 

3 goluri are Voduț, următorul marcator al Voluntariului, după Tudorie. De la FCSB, golgeter e Gnogere, cu 5 goluri, urmat de Man și de Tănase, cu câte 4

129 de minute e intervalul la care Tudorie a înscris în acest campionat, 6 goluri în 13 partide

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
mmvv80
mmvv80  •  10 Octombrie 2017, 16:03
Postat de drack009 pe 10 Octombrie 2017, 14:21

13 meciuri, 6 goluri. Din care 4 într-un singur meci. Sau cu alte cuvinte, în 3 meciuri a înscris, în 10 a fost pământ de flori..,,

mai , Tucudean a ratat mult in cele 10 meciuri dar a fost foarte percutant a fost ghimpe in coata adversarilor ... marca inca 6 daca avea si noroc

satyricon
satyricon  •  10 Octombrie 2017, 15:00

Voua chiar nu va e rusine cu "jurnalismul" pe care-l faceti?

drack009
drack009  •  10 Octombrie 2017, 14:21

13 meciuri, 6 goluri. Din care 4 într-un singur meci. Sau cu alte cuvinte, în 3 meciuri a înscris, în 10 a fost pământ de flori..,,

Vezi toate comentariile (4)
Comentează