FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CFR CLUJ, SÂMBĂTĂ, 20:00, DIGI 1, DOLCE 1, GSP.RO

Un jucător important al CFR-ului a șocat cu ultima declarație: "Viitorul va lua titlul! Dacă era meci decisiv pentru noi, jucam"

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 mai 2017 08:41

Cristi Bud nu va juca în această seară pentru CFR împotriva celor de la Viitorul. Atacantul și totodată golgeterul clujenilor are o accidentare minoră, dar uimește cu declarațiile pe care le face. 

"Sunt un pic accidentat. Se ştie faptul că se termină contractul şi nu am vrut să risc. Nu am avut nicio discuţie de prelungire. Ultima a avut loc anul trecut. Atunci eram în formă, aşa e în România.

Nu pot spune că am avut o relaţie bună cu domnul Miriuţă. Am avut ghinion şi am fost dat la o parte. Se poate spune că eram apt de joc. Dacă era meci decisiv pentru CFR, eram acolo probabil şi jucam.

Toţi colegii mei sunt profesionişti şi vor juca pe bune. Nu se pune problema. Cred că Viitorul ia titlul. Sunt mult mai motivaţi. Joacă cu titlul pe masă", a spus Bud la TV Digi Sport.

Viitorul - CFR Cluj este astăzi, de la ora 20:00, în direct la TV Digi Sport 1, Dolce Sport 1, Look și liveTEXT pe GSP.RO. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
haideusicfr
haideusicfr  •  14 Mai 2017, 20:14
Postat de gumbo pe 13 Mai 2017, 12:08

E haioasă poza articolului, poate si chiar inspirată. Deci înseamnă că Bud își cere un picior în gură? LOL

E o faza in care Bud a marcat. In meciul contra Voluntariului. A fost mai rapid decat Maftei.Si a inscris. De cand a a aparut Deac nu numai Bud a disparut din joc. Ruiz ,fostul coordonator ,finut tehnician , driblerul Nascimento si Nouvier cei ce decideau meciuri intregi si fermecau o tara intreaga prin jocul lor au cazut.Sa-i faca loc lui Deac.

10204072431627928
Mircea Serban  •  13 Mai 2017, 14:42

...avem un campionat aidoma societatii ce il sustine adica, invalid, cu evident handicap! Iata de ce: 1. In incercarea de a transforma (si) sportul romanesc in industrie, fenomen (oarecum) in plin proces de desfasurare, o multime de personaje au introdus coruptia si banii murdari in sport iar, in acest sens exemplul acestui extrem de insalubru si nociv personaj "JJ" este eclatant! 2. Consecinta faptului ca sportul este afectat de coruptie este redactarea ambigua a normelor de regulament si promovarea prin PR a personajelor corupte, rating-ul fiind principalul scop al mediilor audio-vizuale! 3. In paralel cu virusarea si degradarea vietii politice, a Justitiei, nu a fost ignorat nici sportul, dimpotriva el a devenit exponentul noului sclavagism precticat pe tot globul iar, in acest sens nu mai mira iesirile de proprietar de sclavi al lui Becali si sleahta de penali! 4. Sportul si-a pierdut rolul de educatie mentala si trupeasca a individului si societatii iar aceasta evidenta continua a fi sustinuta prin legi anticontitutionale! 5. Partasa la acest fenomen este toata societatea romaneasca si internationala caci, fenomenul este demult internationalizat!

10204072431627928
Mircea Serban  •  13 Mai 2017, 14:40

...avem un campionat aidoma societatii ce il sustine adica, invalid, ***! Iata de ce: 1. In incercarea de a transforma (si) sportul romanesc in industrie, fenomen (oarecum) in plin proces de desfasurare, o multime de personaje au introdus coruptia si banii murdari in sport iar, in acest sens exemplul acestui extrem de insalubru si nociv personaj "JJ" este eclatant! 2. Consecinta faptului ca sportul este afectat de coruptie este redactarea ambigua a normelor de regulament si promovarea prin PR a personajelor corupte, rating-ul fiind principalul scop al mediilor audio-vizuale! 3. In paralel cu virusarea si degradarea vietii politice, a Justitiei, nu a fost ignorat nici sportul, dimpotriva el a devenit exponentul noului sclavagism precticat pe tot globul iar, in acest sens nu mai mira iesirile de proprietar de sclavi al lui Becali si sleahta de penali! 4. Sportul si-a pierdut rolul de educatie mentala si trupeasca a individului si societatii iar aceasta evidenta continua a fi sustinuta prin legi anticontitutionale! 5. Partasa la acest fenomen este toata societatea romaneasca si internationala caci, fenomenul este demult internationalizat!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează