FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - LEVSKI SOFIA 2-1

Un loz e deja cîştigător! Machado, cel mai bun de pe teren în amicalul cu Levski

Machado a debutat aseară la Steaua
Machado a debutat aseară la Steaua

Articol de GSP - Publicat luni, 30 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 30 ianuarie 2012 11:04

Ilie Stan i-a folosit aseară ca titulari pe toţi cei 5 jucători transferaţi în această iarnă, iar brazilianul Machado a fost cel mai bun de pe teren atît timp cînd s-a aflat în echipă

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI STEAUA - LEVSKI 2-1!

Ilie Stan i-a folosit aseară ca titulari pe toţi cei 5 jucători transferaţi în această iarnă, iar brazilianul Machado a fost cel mai bun de pe teren atît timp cînd s-a aflat în echipă

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI STEAUA - LEVSKI 2-1!

OVIDIU DĂNĂNAE
Nu mai jucase un meci fix de două luni şi chiar dacă la pregătirea fizică din Poiana Braşov a fost cel mai bun după Bourceanu, aseară s-a văzut că are un mare decalaj de partide în picioare. A avut probleme în defensivă, mai toate fazele periculoase ale bulgarilor au plecat din zona lui, inclusiv golul de 0-1, iar în atac a avut puţine realizări. Din punct de vedere fizic a rezistat cele 45 de minute, însă la prima apariţie în tricoul Stelei a lăsat mai degrabă de dorit decît a confirmat.

PAUL PÎRVULESCU
A jucat fundaş stînga şi n-a făcut-o rău deloc. A stat mereu aproape de Tănase, a învăluit de fiecare dată cînd "decarul" Stelei avea mingea la picior, chiar dacă Dodel a preferat de multe ori să joace individual în loc să-i paseze noului său coleg. A făcut-o o singură dată, în minutul 10, atunci cînd, deschis perfect pe stînga, Pîrvulescu a centrat bine şi a ieşit o situaţie de poartă pentru Steaua. În apărare n-a avut probleme şi a demonstrat şi aseară că e un fotbalist care, probabil, are cea mai mare viteză din tot lotul Stelei.

GABRIEL MACHADO
Este marele cîştig al amicalului de aseară. A făcut cuplu în atac cu Tatu şi a fost, de departe, numărul 1 al Stelei în prima repriză. A cîştigat aproape toate duelurile cu fundaşii adverşi, a protejat mereu bine, a deschis des jocul la margine, a avut o mare ocazie, trimiţînd balonul cu capul în transversală din centrarea lui Brandan. A mai avut o ocazie, cînd şutul său a fost blocat de portar, iar concluzia e că dacă va juca măcar la acelaşi nivel în continuare, atunci îi va fi greu să nu prindă un post de titular.

Vlad CHIRICHEŞ
A jucat fundaş central stînga, fix postul pe care era folosit şi la Pandurii Tg. Jiu. A fost probabil prima repriză a Stelei din ultimii ani în care unul dintre stoperii ei a ieşit de fiecare dată cu mingea la picior atunci cînd a avut balonul în posesie. Chiar dacă a mai şi greşit din pasele sale, Chiricheş a arătat că stilul său, de a urca mereu, de a crea superioritate, se potriveşte bine pe strategia Stelei. În plus, la două cornere a trimis mingea cu capul spre poarta adversă, dar s-a opus de fiecare dată portarul.

ALEXANDRU CHIPCIU
A jucat mijlocaş dreapta, la fel cum l-a folosit şi Victor Piţurcă în amicalul echipei naţionale. A intrat destul de greu în joc, a avut un şut la poartă la jumătatea reprizei, s-a achitat bine de sarcinile defensive, coborînd mereu, însă a lăsat de dorit în ofensivă. Poate lucrul pe care l-a făcut cel mai bine a fost presingul agresiv pe fundaşul stînga al lui Levski, lucru care a produs multe baloane recuperate de Steaua. A avut o singură oportunitate de a centra şi a făcut-o bine, spre satisfacţia agentului său prezent în tribune, Giovanni Becali: "Bravo, Alex, aşa se centrează, da!".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
bogdansteaua93
bogdansteaua93  •  30 Ianuarie 2012, 15:11

fortza steaua

pedrielat
pedrielat  •  30 Ianuarie 2012, 12:18
Postat de romeo_daniel7 pe 30 Ianuarie 2012, 10:31

Cred ca voi ati vazut alt meci !!! Dintre noile achizitii cel mai bine sa miscat Parvulescu.Machado nu are nici o sansa in fata lui Nikolici !!! Doar daca intervine Becali :-))) . Steaua nu trebuie judecata dupa primul meci de pregatire. Eu zic ca este OK pentru primul meci. Daca vreti sa facem o analiza(cu toate ca nu poti trage mari concluzii)facem. Tatarusanu...mai bun Stanca,Dananae,mai bun Martinovici,Chiriches,mai bun Geraldo,Iliev,mai bun Gardos,Parvulescu FOARTE BINE.Lupu,bunicel.Chipciu se vede ca a jucat mijlocas stanga,va dura mult pana se va acomoda in dreapta.Brandan,mai bun daca joaca fundas stanga.Prepelita sete ca Bicfalvi,adica ZERO.Tanase bunicel,Tatu si Machado SLABI.

Ce ai vazut tu la Nikolic nu stiu...e un simplu jucator de FORTA...nu prea stie sa dea cu capul desi are 1.93...daca a dat 2 goluri cu Larnaka si a calificat Steaua nu inseamna ca e si mare scula...Nikolic e un jucator de perspectica si ATAT.Nu a demonstrat nimic la Steaua.Un atacant STRAIN care a jucat la Steaua si a demonstrat ceva chiar daca era de o calitate indoielnica precum Nikolic,a fost Kapetanos.Si sa nu uitam de Thereau care a dat 10 goluri in 17 meciuri,el chiar avea calitati cel putin de nivelul ligi 1 ;).

claudiub_80
claudiub_80  •  30 Ianuarie 2012, 12:14

e varza !!!!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează