FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un mare dinamovist face lobby pentru Niculescu și îl sfătuiește pe Contra: "Dacă pleacă, s-o facă până la derby-ul cu Steaua!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 septembrie 2017 20:28

Florin Bratu, unul dintre cei mai apreciați dinamoviști din istoria recentă, militează pentru venirea lui Claudiu Niculescu pe banca lui Dinamo, în cazul în care se va oficializa plecarea lui Cosmin Contra la echipa națională. 

" Dinamo este în degringoladă din punctul de vedere al jocului. Claudiu Niculescu sau alt antrenor e posibil să obțină mai multe. Față de anii trecuți, au venit jucători importanți la Dinamo vara asta, s-a făcut o investiție. Cred că nivelul lui Dinamo ar putea crește odată cu venirea lui Claudiu. Trebuie neapărat să prindă un loc de play-off, ar fi o tragedie dacă n-ar reuși!

Neincluderea lui Steliano Filip în lot dovedește că nu e o atmosferă foarte bună la Dinamo. Îi e greu și lui Cosmin Contra să gestioneze lucrurile astea. Dacă el va merge la națională, ar fi bine s-o facă până în meciul cu Steaua (n.r. pe 24 septembrie), pentru că este un duel foarte important. Dacă vine Claudiu Niculescu, el cunoaște jucătorii, nu sunt multe necunoscute pentru el. S-ar adapta imediat și ar crea un șoc, n-ar avea de ce să fie rău pentru Dinamo", a spus Florin Bratu la TV Digi Sport.

"Contra ar trebui să plece cât mai repede de la Dinamo, pentru că nu ar da bine dacă ar avea încă două înfrângeri. Are două meciuri grele, cu Craiova și Steaua, nu arată bine pentru viitorul post de la națională dacă le pierde"
Helmuth Duckadam, președinte de imagine FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
petre47
petre47  •  17 Septembrie 2017, 08:57

FRF face o mare greseala cu numirea lui Contra. De fapt face greseli in lant: nu trebuia "gonit" Daum, acum cand calificarea este deja pierduta. Numirea noului antrenor se face in pripa, grabita de meciurile care vin si cand antrenorii valorosi au, deja, contracte. Trebuia asteptat pana la incheierea calificarilor la CM. Dar, FRF vrea sa "o rezolve si p-asta".

352061698522614
Mihai Tudose  •  16 Septembrie 2017, 10:39

Bratu spune lucruri trăsnite, ce jucători importanți au venit vara asta la Dinamo? Niculescu e O.K, dar eu cred ca va veni după meciul cu STEAUA,dacă va veni.

fangigi
fangigi  •  15 Septembrie 2017, 22:12
Postat de bakunin pe 15 Septembrie 2017, 21:53

***

S-a trezit vorbind iar prostul satului!:)))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează