FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un mare dinamovist îl încolțește pe Negoiță: "Să dea Dumnezeu!" » Asigură: "Sunați-mă, vin și fac ordine"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 13 noiembrie 2017 20:09

În ciuda asigurărilor lui Gigi Becali, care neagă cu vehemență întoarcerea lui Borcea la Dinamo, Giani Kiriță (40 de ani) crede că fostul acționar din ar reveni fără ezitări la echipa alb-roșie. În caz contrar, ar fi dispus să se implice personal la club, alături de suporteri, și propune modelul socios. 

"Să dea Dumnezeu să vină cineva să vândă Negoiță clubul! Îmi pare rău că nu e Cristi Borcea, că el sigur venea. Cristi, dacă vine, vrea să preia clubul fără datorii. E într-o situație delicată acum și îi trebuie un moment de liniște, dar nu cred că poate sta departe de Dinamo

Am spus în fiecare an: s-a ajuns aici din moment ce Negoiță a fost înconjurat de oameni care nu sunt profesioniști. Chiar el a recunoscut asta. Trebuia să fie alături de oameni de fotbal, care au făcut fotbal. Nu cu bucătari, nu cu manageri de hotel, nu cu unul care a jucat un meci la tineret la Dinamo. A venit Florentin Petre, l-au dat afară. La fel cu nea «Oni» Augustin. 

Se observă cu ochiul liber că Dinamo e o echipă oarecare. Am ajuns să fim bătuți de toate echipele, să ne rugăm la Dumnezeu să prindem play-off-ul. Să fim serioși.

Singura decizie bună a fost aducerea lui Contra. Ne trebuia o bancă cu pasiune, care să știe ce înseamnă Dinamo. Din nimic, Dinamo a ajuns să se bată la titlu sezonul trecut", a declarat Giani Kiriță, la TV Digi Sport.  

"În caz că nu vine nimeni, o să vorbim cu suporterii și facem socios, cum e și afară" Giani Kiriță

"Pentru binele lui Dinamo, dacă mi se cere ajutorul, vin și mâine acolo și fac ordine la echipă"Giani Kiriță

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
shark_34
shark_34  •  14 Noiembrie 2017, 08:05

Un cotonogar si huligan bagat prea mult in seama,mai ales de media vine sa faca el ordine...Din gura,toti dau,din buzunar insa,mai greu.

kingdom.of.jerusalem
kingdom.of.jerusalem  •  14 Noiembrie 2017, 08:09

Poate ca a venit si vremea lui Giani! Mai greu va fi cu fcsbistul de Deaconu care scoate campioanele din joben și pe fcsb mereu in Liga !!

1552045274881011
Mircea Andrei  •  14 Noiembrie 2017, 00:03

Vine Giani si face ordine, da 2 pumni, face gura mare (cum stie el mai bine) si gata. :)))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează