FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un mare dinamovist surprinde: "Mi-aș dori ca Viitorul să ia campionatul. Cu jucătorii ăștia, Dinamo nu se poate bate la titlu"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 mai 2017 17:37

Giani Kiriță, fost căpitan al echipei din "Ștefan cel Mare", a analizat lupta la titlu din Liga 1 și nu crede că Dinamo are forța necesară să se impună în acest final de sezon. 

În schimb, Kiriță și-ar dori ca Viitorul să câștige campionatul, în detrimentul celor de la FCSB

"Eu mi-aș dori ca Viitorul să câștige ambele meciuri și să ia campionatul", a declarat acesta, la TV Digi Sport.

Fostul fundaș al lui Dinamo crede că viitoarea echipă a "câinilor" ar trebui construită în jurul lui Steliano Filip și Sergiu Hanca.

"A trebuit să vină Contra să le spună ce înseamnă Dinamo. Dacă se mai aduc niște jucători lângă Steliano Filip și Sergiu Hanca, se pot bate la titlu.

Cu ăștia nu te poți bate la titlu, trebuie să aduci calitate. Nemec a fost un transfer bun 100%, îți creează spații, protejează, se bate pentru orice minge", a adăugat Kiriță.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
288033894921250
Alex Dum  •  03 Mai 2017, 20:17

Fcsb a pierdut in meciurile contra lui Dinamo, in meciurile contra Viitorului... Au avut un sezon extrem de slab, fiind eliminați din cupă de Mioveni,si vor sa ia campionatul..:))) Vor sa castige campionatul punând presiune pe arbitri inainte e fiecare meci, sau declarând ca vor sa cumpere jucatori de la echipa cu care urmează sa joace... Astia merita campionatul??:)))

mariuss72
mariuss72  •  03 Mai 2017, 20:16

Mai lasati-ne frate cu kirita asta, el zici ca a fost vreo scula de jucator. A fost o petarda cu gura mare, se da mare dinamovist dr scoate perle din astea. Daca Dinamo nu lua golul ala prostesc cu *** pesediste, acum era pe primul loc, deci sa ma lase *** asta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  03 Mai 2017, 20:13

ca lot Dinamo nu e de titlu..hai sa fim seriosi..numai jucatori adusi gratis in ultimele 2 sezoane. te ia *** cap cand ii vezi ce executii individuale au. Dinamo compenseaza prin jocul de echipa, prin determinare. S-a vazut in turul campionatului cand jucau fara determinare jucau la adevarata valoare a individualitatilor. cu Steaua nu au castigat pe individualitati ci pe faptul ca au atacat si in prelungiri cand steaua statea si astepta multumita finalul meciului. acolo s-a facut diferenta. ca executii tehnice am vazut si Nistor 2-3 suturi slabe. Mahlangu s-a facut de ras. Palici dut in 7-8 m in bratele portarului. Rivaldinio iar sut slab. Doar Nemec se vede ca este jucator de clasa si stie cum sa gestioneze fazele, nu imprastie baloanele, vine la primit, se demarca, protejeaza samd. Dar e prea putin luti individual 1-2-hai 3 jucatori de fotbal din 11 cat compun echipa. Dinamo in momentul de fatza e limitata de calitatea individuala a jucatorilor pentru ca in rest e in parametrii maximi. Cand vom avea inca vreo 2 mijlocasi de valoare, un fundas stanga care nu e bezmetic, stie centra, stie pasa atunci poate Dinamo sa treaca la nivelul urmator.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close