FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Un fost rapidist dă lovitura de graţie echipei de suflet: "Ne poate băga în faliment, dar are dreptate" :O

Articol de GSP - Publicat luni, 22 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 22 septembrie 2014 22:22

Fostul oficial al Rapidului, Nicolae Manea, a recunoscut faptul că Viorel Moldovan a depus memoriu pentru a-şi recupera banii de la echipa pe care a antrenat-o sezonul trecut în liga secundă

Viorel Moldovan a depus memoriu că nu şi-a primit banii, foarte bine a făcut! El poate băga Rapidul în faliment, nu mă bucură acest lucru, dar merită să i se facă dreptate.

Lui Moldovan i se datorează 50-60.000 de euro din salarii, plus cei 70.000 de lei pe care i-a adus la club, sînt o groază de bani, iar inclusiv termenele de amînare a plăţii nu au fost respectate!”, a spus Nicolae Manea la LookTV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  23 Septembrie 2014, 16:08

Bre gsp, ce va da manea, ma? De ce nu intrebati si partea cealalta? Profesionalismul? Pfu

borat101
borat101  •  23 Septembrie 2014, 05:33

Ce tot se plimba ursul dupa Clubul RAPID? De se joaca dea uite Falimetul nu e Falimentul? In orice astfel de caz se duce dupa cine are in primire Firma/Compania, Clubul, etc... In orice societate normala judecatorii pune in sechestru conturi de banci, proprietati, etc... a celui care conduce Firma/Compania, Clubul, etc... Iar Clubul in cazul asta se pune la licitatie publica instant. Dar nu se vrea asa ceva, ca daca intra un investitor/businessman adevarat, va intra cu Transparenta, si va strica planurile mafiei din toate unghirile clubului si al fotbalului Romanesc.

cracker
cracker  •  23 Septembrie 2014, 02:49
Postat de zecs93 pe 23 Septembrie 2014, 02:04

Ar fi culmea ca Moldovan sa falimenteze clubu, pai dupa ce a pozat in salvator si a promovat echipa plus ca a adus bani de acasa, acuma sa mai ceara si suma asta ar fi prea de tot, sa-l dea in judecata pe Moraru nu pe Rapid !!!

Si cum ar putea sa motiveze o cere de dare in judecata a lui Moraru? Ai fost sarcastic sau ai vorbit serios? Adica vreau sa stiu daca, cunosti putin legislatia cu privire la persoanele fizice si persoanele juridice.....

Vezi toate comentariile (30)
Comentează