FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un membru al FRF dă lovitura Armatei după ce și-a făcut echipă: "Nu se poate așa în Liga 1"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 decembrie 2016 09:55

Miodrag Belodedici, fost câștigtor al Cupei Campionilor cu Steaua, a vorbit despre situația în care se găsește echipa roș-albastră și despre scandalul dintre Becali și CSA. 

Belodedici, angajat al Federației, a vorbit și despre posibilitate ca o echipă susținută de Minister să joace în Liga 1 și spune că e nevoie de altă sponsorizare.

"Sunt derutat. Nu mai știu cine este Steaua. Tot încerc să înțeleg ce se întâmplă și văd că lucrurile devin și mai complicate, în loc să se lămurească. Și fanii văd că sunt la fel de bulverați. Totuși, pentru mine contează și vechea siglă, care acum este la Armată.

În liga a 4-a și în liga a 3-a, Armata poate sponsoriza echipa. Dar în Liga a 2-a și în Liga 1, acolo unde își propun să ajungă, e nevoie de altă sponsorizare. Altfel, au bază sportivă solidă în Ghencea și au și infrastructură", a declarat Belodedici pentru ziarul Evenimentul Zilei.

Clubul Sportiv al Armatei a anunțat că va înființa o nouă echipă care va fi antrenată de Marius Lăcătuș. Detalii AICI

Citește și: Azi se dă verdictul în procesul dintre CSA și Becali! Decizia care poate schimba totul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close