FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Un nou caz Budescu? FCSB, în pericol să piardă jucătorul despre care Becali a spus că a semnat deja

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 13 aprilie 2017 11:10

Dani Coman le transmite steliștilor că este posibil ca Junior Morais să nu ajungă la FCSB, deși Gigi Becali a afirmat în mai multe rânduri că fundașul de 30 de ani a semnat deja contractul cu noua echipă.

Pentru a-și susține cuvintele, Dani Coman a oferit exemplul lui Budescu, despre care apăruseră informații că s-a înțeles cu roș-albaștrii, dar care a rămas în cele din urmă la Astra.

"Nu aș fi atât de convins că va ajunge la Steaua. Și Budescu era așteptat în Antalya să semneze și nu a ajuns la Steaua. Aș vorbi în necunoștință de cauză dacă aș spune că nu există un contract semnat. Poate să fie, dar avem și noi argumentele noastre", a spus Dani Coman la TV Digi Sport.

Budescu acceptase inițial oferta lui Becali, dar a decis să rămână la Astra, fiind convins de o nouă propunere pe care i-a făcut-o campioana.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  13 Aprilie 2017, 16:39

E si asta cu probleme mari de sanatate la fel ca Budescu? Cat o mai dam cu minciuna aia ca "a refuzat" el nu stiu pe cine cand baiatul ala a picat toate testarile de sanatate, e si motivul pentru care a ajuns la varsta asta fara sa faca mai nimic in fotbal. Bine, nici nu prea il ajuta mintea ...dar macar de o China sau Golf putea si el sa se lipeasca pana la urma.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  13 Aprilie 2017, 16:27

daca transferul "depinde" de argumentele lui coman... eu cred ca morais nu va ajunge la fcsb pentru ca nu are valoarea necesara. momcilovici este muuuult peste el! si atunci, cum sa-i platesti astuia salariul pe care-l vrea?! ca si rezerva...

daweroirl
daweroirl  •  13 Aprilie 2017, 15:29

mdea ,mare smecherie au facut si cu budescu ,jiji i-a "urcat" salariul ,ei l-au luat pe bani multi si acum sunt pe 6 ,mare afacere ,sa vedem ce face din vara...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează