FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Un nou conflict între Steaua şi echipa naţională: "Se prefigurează un scandal" » Motivul disputei

Articol de GSP - Publicat marti, 24 septembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 24 septembrie 2013 11:51

Între Steaua şi echipa naţională nu a fost deloc linişte în ultimele luni, iar în aceste zile va izbucni un nou conflict.

Motivul? Steaua vrea să dispute meciul cu FC Vaslui de săptămîna viitoare abia duminică, în timp ce FRF doreşte să programeze partida sîmbătă pentru ca jucătorii Stelei să vină la timp la echipa naţională pentru partidele cu Andorra şi Estonia.

Dumitru Dragomir a explicat în această dimineaţă: "Se prefigurează un nou scandal. FRF vrea ca meciul Vaslui - Steaua să se joace sîmbătă. Noi vom ţine cont de cererile  FRF că sîntem subordonaţi. Steaua a acceptat iniţial, apoi s-a răzgîndit".

MM Stoica a fost cel care s-a supărat acum aproape două săptămîni cînd s-a discutat despre partida Vaslui - Steaua: "Noi avem atunci marţi meci cu Chelsea, dar nu putem juca cu Vaslui duminică pentru că sînt marile meciuri cu Andorra şi Estonia". Vezi aici mai multe detalii despre acuzele lui Stoica.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (45)
plischi
plischi  •  25 Septembrie 2013, 06:12

daca joaca in LC marti, nu inseamna ca steaua are trei zile libere pana la partida cu vasluiul?

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  24 Septembrie 2013, 18:50
Postat de merace pe 24 Septembrie 2013, 17:46

Ce campionat mai e si asta? Suntem la etapa a 8-a si deja sunt 4 meciuri restanta. Ba se joaca meciuri, ba nu se joaca. La ce se mai programeaza etapele daca nu se respecta programul?! Asa mari fotbalisti avem, ca nu isi permit sa joace in ritmul echipelor mari. Doar se lauda ca fac si dreg...

la ce mai avem nationala, liga, federatie ?!

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  24 Septembrie 2013, 18:49
Postat de vlad57 pe 24 Septembrie 2013, 16:52

Si atunci pe buna dreptate si Steaua spune: stop. Barbugiul dovedit tata prin test ADN daca ar avea bun simt, ar face cam asa: ar discuta el cu Reghe sau cine trebuie de la Steaua (Argaseala) si le-ar spune ca ii intelege, dar are nevoie de nucleul de la Steaua ca sa faca si sa dreaga. Nu cred ca Reghe nu ar coopera. Dar cand ratatul face fite de mare smecher si pune presiune pe Steaua prin maimutoii de la FRF sigur ca sare si maimutoiul MM. De asta am spus ca depinde de federatie. Acuma se va vedea daca creierele lui Sandu, Mitica et co. au ramas la nivel de wc din spatele curtii sau au evoluat la nivel de bideu si toaleta. ei trebuie sa intermedieze si sa rezolve daca lui Pitzi a ramas cu

mda. este o cale sa scape de corvoada, alde manelistii de la steaua... anume, sa iasa din liga lui metica, frf si sa se inscrie in bundesliga. ca tot au antrenor nieamtz, cu metode niemtzasti ! de data asta, nasul a spus correct, steaua este doar un alt club. din 18. foarte bine, nu dau jucatorii la meciurile cu andorele, nu merg la samba. ca aoricum, daca ajung acolo, vor fi turisti. dupa bataia de la chelsea, se vor mai linisti. dupa grupe, s'ar putea ca jiji sa faca curatenie.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează
Close