FOTBAL  »  Superliga  »  CĂPITAN

Un nou lider în vestiar » Decizia surprinzătoare a lui Reghecampf: cine va fi noul căpitan al Stelei

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 februarie 2017 13:23

Transferat de Steaua în această iarnă de la Astra, Denis Alibec nu a avut probleme cu integrarea la noua echipă, iar Laurențiu Reghecampf a decis să-l responsabilizeze atacant. 

După ce a purtat banderola în amicalele cu Slovan Bratislava și Wisla Cracovia, Alibec va fi permanent al doilea căpitan al Stelei, după Pintilii, anunță TV Digi Sport. 

Atacantul de 26 de ani a marcat de trei ori în meciurile de pregătire și poate fi jucătorul care să facă diferența pentru Steaua în lupta la titlu.

În conferința de presă susținută ieri, prima în calitate de jucător al Stelei, Alibec a declarat că nu simte o presiune suplimentară la Steaua.

"Banderola de căpitan e o bucurie și o onoare, îmi doresc mult să nu dezamăgesc pe nimeni" Denis Alibec

Citește și:

EXCLUSIV Ideile lui Reghe, chinul lui Alibec » Cel mai bun stelist este dezavantajat de antrenor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
observator_federal
observator_federal  •  03 Februarie 2017, 20:29

Inteleapta hotarare a luat Reghe (sau Gigi, mai degraba): cu calmul si stapanirea de sine caracteristice, cu atitudinea lui plina de respect fata de coechipieri (nu mai zic de fair-playul din gesturi si replici pe care il arata adversarilor si arbitrilor), Alibec este modelul desavarsit de capitan de echipa! Si asta tocmai intr-un meci cu scantei, asa cum va fi cel cu CFR...

bakunin
bakunin  •  03 Februarie 2017, 19:46
Postat de roja_azul76 pe 03 Februarie 2017, 16:34

Nu s-a inventat nici un tratament medicamentos pentru ce are el.Soluția problemei ar fi o cămașă speciala si o camera cu pereti moi.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balauru48
balauru48  •  03 Februarie 2017, 17:25
Postat de khal_37 pe 03 Februarie 2017, 16:15

escule ia-ti ma medicatia ca-ti crapa drecu vre-o vena....

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează